Andreea Marin a fost profund impresionată de drama prin care trece o tânără mămică, diagnosticată cu cancer de col uterin. Vedeta a decis să ia atitudine şi a postat pe contul personal de socializare povestea femeii, dar şi locul unde se pot face donaţii.

Puşcaşu Loredana Adina are nevoie de 10.000 de euro pentru a urma un tratament adecvat în Turcia, bani de care nu dispune în clipa de faţă.

„Oameni buni, Puşcaşu Loredana Adina, o tânără mămică diagnosticată cu cancer de col uterin, are nevoie de ajutorul nostru! Singura ei şansă este tratamentul în Turcia, însă acesta este destul de costisitor: 10.000 de euro, bani pe care nu şi-i poate permite sub nicio formă.

Acum, astăzi, ea are nevoie de noi! Fiecare ajutor este pentru Adina un pas mai aproape de tratamentul de care are atâta nevoie. Donaţiile se pot face în contul RO46FNNB002603242465RO01, deschis la Credit Europe Bank (Cod Swift : FNNBROBU) pe numele beneficiarului: Puşcaşu Loredana Adina”, a postat Andreea Marin pe contul personal de socializare.

Citeste despre:andreea marin, andreea marin donatii, andreea marin lacrimi, andreea marin ajutor


Share On Facebook