Andreea Marin recunoaste ca a dat iama in fripturi si sarmale de sarbatori! Vezi cat s-a ingrasat “Zana” si cum da jos surplusul

Publicat: 05/01/2015 | 21:33
Andreea Marin recunoaste ca a dat iama in fripturi si sarmale de sarbatori! Vezi cat s-a ingrasat “Zana” si cum da jos surplusul

Chiar daca ne-a obisnuit cu un stil de viata sanatos, bazat in general pe produse suta la suta naturale, in majoritate din plante, iata ca Andreea Marin nu a putut sa spuna pas bunatatilor pe care orice roman le gateste de sarbatori.

“Zana” recunoaste ca nu prea a putut sa faca o vraja ca sa nu se infrupte din toate bucatele asezate pe masa de Craciun. Cu toate acestea, ea stie cum sa faca sa dea jos ce a acumulat in aceasta perioada si a fost darnica, impartasind si cu admiratoarele ei micile sale secrete.

andreea marin

“Dragii mei, dragile mele,

Dupa sarbatorile in care nici macar eu nu am rezistat in fata cozonacilor pufosi si a sarmalutelor gustoase, este timpul sa dam o mana de ajutor corpului nostru, care are nevoie de reechilibrare. Fiecare dintre voi face propriile alegeri (dieta, sport, diverse terapii…), dar pentru ca am fost intrebata direct cate kilograme am acumulat si cum voi scapa de ele, raspund fara ocolisuri: doua kilograme, in conditiile in care am o viata echilibrata pe tot parcursul anului, bazata in proportie de 80% pe hrana sanatoasa, miscare, detoxifiere o data la 6 luni. Chiar daca nu mi-am refuzat nici placintele, nici cozonacul, sarmalutele sau piftia, am avut grija ca moderatia sa fie in continuare un principiu de baza pentru mine. In acest fel, doua kilograme in plus nu sunt o mare problema si pot reveni la regimul de viata sanatos mult mai usor, fara sa fi simtit ca imi refuz placerile culinare ale sarbatorilor.

Andreea Marin

Ce fac eu, am fost intrebata, pentru a reechilibra balanta? In primul rand, revin la regula 80% hrana cat mai sanatoasa, fara chimicale, bazata pe plante verzi, legume si fructe, si credeti-ma ca se poate gati minunat in acest fel. 20% inseamna abaterile de la regula, astfel incat imi permit din cand in cand si o bucata de carne frageda, branzeturile preferate sau alte bunatati. Evit cat pot de mult zaharul si fainoasele, chiar daca nu le exclud 100%, desi am vointa sa o fac la nevoie. In al doilea rand, revin la diversele forme de miscare ce-mi plac, tinand cont de faptul ca am 40 de ani, deci disciplina este foarte importanta, dar in acelasi timp mi-am demonstrat deja ca aceasta varsta poate fi traita mai frumos decat la 20!

In Turcia, Andreea Marin face yoga pentru a-si elibera mintea de toate lucrurile rele
In Turcia, Andreea Marin face yoga pentru a-si elibera mintea de toate lucrurile rele

De pilda, eu aleg alergarea pe banda cu tehnica Hypoxi sau pilates, dar nu e nevoie de cheltuieli mari pentru sali speciale de sport sofisticate daca ai vointa, exista solutii si fara efort financiar, de pilda alergarea in aer liber, folosirea scarilor drept ajutor pentru un antrenament eficient, etc.”, a explicat Andreea Marin.

R.O.