Andreea Marin s-a intors de la New York cu un Hermes fals! Originalul costa 15.000 de euro!

Publicat: 24/03/2012 | 00:00
Andreea Marin s-a intors de la New York cu un Hermes fals! Originalul costa 15.000 de euro!
Desi, din punct de vedere financiar, si-ar permite sa aiba o garderoba demna de o vedeta de talia ei, Andreea Marin nu pune mare pret pe aspectul fizic. De cele mai multe ori face combinatii vestimentare care nu o avantajeaza, dar si mai grav este faptul ca isi cumpara accesorii false, copii ale unor genti exclusiviste.

Andreea Marin a facut furori la un eveniment monden, la inceputul acestei luni, unde a purtat o geanta Hermes Birkin, din ultima colectie, al carei pret ajunge la o mica avere 15.000 de euro. Surpriza, insa, mult admirata poseta nu este altceva decat un fals, diva ingrosand randurile vedetelor care poarta imitatii ale unor genti care se adreseaza unui public exclusivist.

Specialista revistei Ciao! a analizat imaginile, iar verdictul este cat se poate de usturator la adresa Andreei: „Mare mi-a fost mirarea la vederea acestei fotografii… si nu m-a mirat provenienta si, ma rog, prostul gust al accesoriului in sine, ci atitudinea persoanei pe bratul careia troneaza aceasta geanta. Poseta este un fals Hermes Birkin, imprimat precum suvenirurile de prin aeroporturile marilor capitale cu vreun mesaj sau fotografie care sa iti aminteasca raspicat si cat se poate de clar ca ai trecut, cu siguranta, pe acolo. In cazul de fata, doamna Andreea Marin Banica a fost la New York si a achizitionat, nici mai mult, nici mai putin, decat o replica ordinara a celebrului model Hermes Birkin in varianta Breakfast at Tiffany’s. Nu se leaga faptul ca esti ambasador UNICEF, ca sustii campanii umanitare pentru copii, ca adopti la distanta copii defavorizati prin faptul ca incurajezi prin acest gest tocmai exploatarea acelor suflete nevinovate puse sa munceasca de la varste nu mai mari de 7-8 ani in fabrici clandestine, aflate la metri sub pamant, acolo unde sunt produse toate falsurile vandute apoi prin piete. Pentru ce? Pentru o papornita? Pentru ca aceasta papornita sa existe si sa semene aparent identic cu originalul, se intampla ca niste copii sa fie exploatati si chinuiti”.

Mai multe fotografii cu Andreea Marin Banica si geanta falsa puteti vedea in numarul existent pe piata al revistei Ciao!.

Andreea Marin: „Nasterea copilului meu este cea mai mare realizare pentru mine, ca femeie” – Afla ce profesie isi doreste pentru fiica ei

Citește și...