Andreea Marin si sotul ei si-au spalat rufele in public! Prima cearta s-a lasat cu acuze grave si vorbe pline de venin

Publicat: 08/07/2014 | 00:29
Andreea Marin si sotul ei si-au spalat rufele in public! Prima cearta s-a lasat cu acuze grave si vorbe pline de venin

Probleme in paradis. Andreea Marin si sotul ei, Tuncay Ozturk, si-au spalat rufele in public si si-au reprosat vrute si nevrute in vazul tuturor. Relatia lor de 1 an parea perfecta, insa imaginile surprise de paparazzii revistei Spy vorbesc de la sine.

Andreea Marin a declarat in nenumarate randuri ca este in culmea fericirii alaturi de turcul Tuncay Ozturk, cu care s-a casatorit cu acte in regula de 6 luni. Certificatul de casatorie nu poate face insa minuni. Anul a trecut peste relatia lor, iar prima cearta in public a aparut cand totul parea rupt dintr-o telenovela romana-turceasca. Diferentele culturale, dar si diferenta de varsta, au inceput sa isi puna amprenta pe relatia lor.

andreea marin

Paparazzii revistei Spy au reusit sa surprinda o cearta apriga intre Andreea si sotul turc, care a durat aproximativ 30 de minute. Dupa ce si-au facut aparitia la un restaurant libanez, unde au luat masa impreuna cu o alta familie, Zana Surprizelor s-a retras pe o banca din Cismigiu, impreuna cu Tuncay, pentru a-si face siesta.

andreea marin

Aici s-a declansat Jihadul. Andreea Marin i-a tinut o predica de aproximativ 15 minute sotului ei. Tonul parea aparent calm, insa cuvintele pline de venin l-au facut pe turc sa se uite in gol si sa isi indrepte privirea spre cer. Andreea a continuat sa vorbeasca, insa si-a luat toate masurile de precautie, acoperindu-si gura in tot acest timp. “Aceasta situatie trebuie rezolvata urgent”, i-a mai spus vedeta sotului ei.

andreea marin

CITESTE SI
Zana, nelipsita de la prost imbracate, va lua foc cand va vedea ca Lavinia e cap de lista la bine imbracate!

Anunt de ultima ora in familia Andreei Marin! A lasat-o turcul insarcinata pe Zana? „Astept din clipa in clipa sa aflu…”

Acesta a incercat sa isi pastreze calmul, insa a rabufnit dupa ce au ajuns in masina, iar reprosurile Andreei nu incetau. Convinsa ca nu ii vede nimeni, Zana s-a dezlantuit si mai tare si a ridicat tonul.
La un moment dat, aprinsa de furie, Andreea Marin a ridicat degetul ostentativ catre sotul ei. Acesta a replicat cu un gest care poate insemna : “Ce ai, femeie, esti nebuna la cap?”

Mai multe imagini puteti vedea in revista Spy, care a lansat pe piata un numar incendiar.

Horoscopul chinezesc spune ca sunt sanse sa se desparta

andreea marin

Horoscopul chinezesc nu le prevede un viitor stralucit. Relatia Andreei cu Tuncay poate intampina o serie de obstacole foarte mari, care pot duce chiar la desparire. Acestea sunt vorbele Consultantului Feng Shui si Coloanele Destinului, Gena Rusu, care le-a facut o analiza amanuntita a destinului conjugal: “Luna iunie a anului 2014 este guvernata de Metal Yang si de CAl, elemente care intra in relatie de ciocnire atat cu elementele din anul curent, dar si cu Lemnul Yang din diagrama Andreei. Din acest motiv, fosta doamna Banica a avut o luna agitata in lan profesional, dar si personal. Speram sa nu fie una care sa duca la finalul casniciei”

D.C.

Citește și...