Andreea Marin şi Ştefan Bănică, unul dintre cele mai bogate cupluri din showbiz! Uite ce avere au!

Publicat: 11/01/2013 | 00:07
Andreea Marin şi Ştefan Bănică, unul dintre cele mai bogate cupluri din showbiz! Uite ce avere au!

Andreea Marin Bănică şi Ştefan Bănică Jr. sunt două dintre cele mai bogate personalităţi din România, iar ca pereche, formau unul dintre cele mai avute cupluri din România.

Ştefan Bănică Jr. nu a câştigat foarte bine din film şi teatru, prima lui iubire, dar, înschimb, câştigă o groază de bani din muzică şi ca om de televiziune.

Este unul dintre cei mai scumpi interpreţi de pe piaţa românească, luând la un concert obişnuit în jur de 10.000 de euro. Biletele la concertele sale de Crăciun se vând ca pâinea caldă.

Potrivit ziare.com, show-ul PRO TV “Dansez pentru tine”, este o mină de aur pentru Ştefan Bănică Jr. El încasează pentru fiecare ediţie circa 30.000 €.

În plus, Ştefan Bănică încasează foarte mulţi bani de pe drepturile sale de autor, drepturile de autor ale tatălui său.

Andreea Marin este şi ea, la rândul ei, destul de bogată. Are propria firmă de consultaţă şi organizări evenimente. Mai câştigă bani şi din prezentări de evenimte sau alte proiecte. A lansat colecţia de haine pentru bebeluşi, Violet by Andreea Marin Bănică. A înfiinţat fundaţia „Preţuieşte viaţa” care cuprinde mai multe programe, printre care şi „Şcoala mamelor”. În 2012, a revenit pe micul ecran, la Realitatea Tv unde a prezentat emisiunea „Trezeşte România”.

avere, andreea, marin

avere, andreea, marin

Cuplul Marin Bănică mai deţine un bloc de 45 de milioane de euro în Aviatorilor, casa din zona Tei, o casă de vacanţă la Telega, un apartament în Dorobanţi, Băneasa, Unirii, în zona Circului şi o vilă la Foişor.

avere, andreea, marin

Andreea şi-a construit şi o vilă în Pipera,  care să-i folosească drept sediu pentru fundaţia ei.

Potrivit unor surse, Bănică ar fi avut grijă de averea sa şi ar fi trecut de ceva vreme toate proprietăţile pe numele mamei sale.

avere, andreea, marin

Viorela Precupaş, Dana Enache

Citește și...