Andreea Marin ştie cum s-a creat conflictul dintre Mihaela Rădulescu şi ea: „Din pricina…”

Publicat: 04/05/2017 | 17:00

Andreea Marin a mărturisit cum a ajuns o banală rivalitate a ei cu Mihaela Rădulescu să devină un conflict în emisiunea "La Măruţă". "Zâna" a spus că respectivul conflict a fost pricinuit de alimentarea rivalităţii. Datorită eleganţei "Zânei", spiritele s-au calmat acum.

Andreea Marin a recunoscut că rivalitatea dintre Mihaela Rădulescu şi ea a devenit, într-un anumit punct, un conflict. Eleganţa „Zânei” a făcut ca spiritele să se liniştească, iar acum cele două dive colaborează în show-ul „Uite cine dansează”.

„Asta (n.r.- rivalitatea dintre ea şi Mihaela Rădulescu) e o chestiune întreţinută în mod superficial şi artificial de cei care caută subiecte de scris. E dreptul oricui să facă aprecieri, comparaţii, pe mine nu asta mă deranjează, mă deranjează minciunile. A devenit un conflict din pricina acelei alimentări, dar eu nu am nicio problemă. După cum vezi, eu sunt un om detaşat, elegant în atitudine. A fost foarte bine că eu m-am menţinut cu spinarea dreaptă pentru că, până la urmă, spiritele s-au calmat”, a spus Andreea Marin în emisiunea „La Măruţă”.

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii-concurs „Uite cine dansează”, a înţepat-o în mai multe rânduri pe Andreea Marin în timpul show-ului în care cele două dive sunt colege de platou. De fiecare dată Andreea Marin s-a comportat cu eleganţă în discuţiile cu Mihaela Rădulescu. Atunci când diva de la Monaco a întrecut măsura, spunându-i Andreei Marin că ea este „şefa” în show, „Zâna” a fost nevoită să reacţioneze. „Te las să crezi asta”, i-a răspuns atunci Andreea Marin Mihaelei Rădulescu (VEZI MAI MULTE AICI).

Citește și...