Vedeta a marturisit de curand, pe blogul sau, ca a trecut un an de cand nu mai consuma carne, iar ca urmare a intrebarilor primite despre meniul sau, Andreea s-a hotarat sa le dezvaluie fanilor sai cateva din secretele sale culinare.
„Nu mi-am propus sa fac o carte de bucate, dar o lista tot trebuie daca vreau sa raspund intrebarilor voastre legate de ceea ce mananc”, a marturisit vedeta. Astfel, Andreea a oferit cateva idei pentru a manca sanatos si fara carne, cititorilor blogului saui.
„Dimineata: musli si seminte crude de tot felul (migdale, seminte de floarea soarelui, dolvleac), la care adauga prune uscate si lapte de soia; fructe; uneori un ou fiert.
Pranz: supe de legume, ghimbir, rosii, linte, salata, loboda; paste, orez cu legume, cu ciuperci si rosii uscate, cuscus cu legume, avocado umplut; salate diverse: de spanac, brocoli, avocado, legume, tabbouleh; egume la gratar, marinate, fierte, rulouri de vinete umplute cu rosii, hummus.
Seara: salate, legume, peste uneori”