ANDREEA SASU, mesaj pentru BIANCA DRĂGUŞANU! Ce i-a transmis fosta iubită a lui PHILIPP PLEIN blondinei:”Dumnezeule…”

Publicat: 02/10/2017 | 12:30

Bianca Drăguşanu este foarte bine pe toate planurile, atât profesional, cât şi personal. Vedeta încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de fetiţa ei şi imediat ce îşi termină treburile, pleacă direct la micuţa ei, Sofia.

Vedeta a postat zilele trecute un filmuleţ pe pagina sa de Instagram, în care se află la cumpărături, iar Sofia este plimbată în coşul de cumpărături. Video-ul a făcut furori pe reţelele de socializare, Andreea Sasu, fosta iubită a lui Philipp Plein, nu s-a putut abţine şi i-a transmis un mesaj.

Dumnezeule, este atât de drăguţă!“, i-a scris bruneta printr-un comentariu la filmuleţul postat de Bianca.

 

having fun everywhere#blessed #mybaby #myangel

A post shared by Bianca Dragusanu (@biankdragusanu) on

Fotomodelul a mărturisit că, deşi încă îl mai iubeşte pe designer, nu se poate întoarce la el şi că se bucură de libertatea care i-a lipsit în timpul relaţiei cu celebrul designer: ”Eu sunt foarte bine. Am viaţa mea  şi libertatea să fac lucrurile care-mi plac atât de mult, aşa cum vreau eu, ceea ce înainte nu aveam. Philipp tot încearcă să se întoarcă la mine. Am vorbit cu el şi cu două zile înainte să vină la Bucureşti şi aseară (joi seară, n.r), după eveniment. Mi-a cerut să vin cu el, însă nu am acceptat. Nu as fi putut veni cu el după tot ce mi-a făcut. L-am iertat de două ori până acum şi încă nu ştiu… Nu pot să am o viaţă liniştită, aşa cum îmi doresc eu, lângă el. Şi nici nu pot ierta la nesfârşit. După Paşte, am aflat a doua oară că mă înşela cu ea, şi asta s-a întâmplat după ce ne-am împăcat, cât timp eram împreună. Nu pot, orgoliul meu de femeie nu mă lasă să accept aşa ceva. Şi cred că pot să am orice bărbat vreau!”