Andreea Spataru il insala pe Boschet

Publicat: 26/07/2007 | 00:00

Grijuliu. Ion Boschet a condus-o pe blonda la masina si apoi a sarutat-o (foto dreapta) Duplicitate. Dupa ce si-a baut cafeaua cu iubitul oficial, vedeta „Playboy” si-a dat intalnire cu un alt barbat cu care s-a sarutat pasional in masina Cristina Constantin La o luna dupa ce s-a impacat cu iubitul ei, Ion Boschet, vedeta „Playboy” Andreea Spataru a fost surprinsa de paparazzii Cancan in bratele unui alt barbat. Blonda nu a incheiat relatia cu omul de afaceri care ii este alaturi de peste trei ani, insa, in paralel, a inceput o relatie amoroasa cu un tanar posesor de Mercedes ML. Aparent, ziua de ieri incepea intr-o nota obisnuita pentru prezentatoarea matinalului de la National TV, care a iesit la o terasa in centrul Capitalei in compania lui Boschet. Dupa ce a stat aproape 20 de minute cu iubitul ei oficial la masa, in cafeneaua „Turabo”, blonda a plecat singura. Galant, Ion Boschet a condus-o pana la masina ei, BMW-ul seria 5 achizitionat recent de el, si a sarutat-o de „la revedere”. De aici, Andreea s-a indreptat spre casa, undeva in zona Floreasca. A intrat intr-un bloc unde a zabovit cateva minute, suficient cat sa-si ia bagajele pentru plecarea la mare, unde, se pare, ca intentiona, oficial cel putin, sa-si petreaca urmatoarele zile. De acasa, vedeta a pornit spre Autostrada Soarelui, insa prin zona Iancului a mai facut o oprire.

ASCUNS. Amantul isi parcheaza Mercedes-ul ML si se furiseaza in masina ei Pasiune. Andreea este coplesita de saruturile fierbinti ale iubitului ei secret, uitand, se pare, cu desavarsire de Ion Boschet Amantul a sarit la bataie

Dupa ce a mers o bucata de drum escortata de un Mercedes ML negru, ea a tras pe dreapta, acelasi lucru facandu-l imediat si masina din spatele ei. Din automobilul de teren a coborat un barbat care s-a urcat in masina Andreei si, dupa o scurta discutie de introducere, au inceput sa se sarute pasional. Blonda si misteriosul ei iubit si-au cuprins reciproc fetele in palme si s-au lasat dusi de val, desi pe langa ei se desfasura un trafic infernal, obisnuit orei de pranz in Bucuresti. Treziti la un moment dat din visare, cei doi au realizat ca sunt fotografiati, iar reactia a fost una pe masura. Cel putin din partea barbatului, care a iesit furios din masina, hotarat sa apere onoarea Andreei cu pumnul.

Citește și...