Andreeea Marin arunca BOMBA! Stefan Banica, violent cu fosta „Zana”: „Eu nu as fi divortat pe motiv de infidelitate”

Publicat: 17/09/2013 | 18:18
Andreeea Marin arunca BOMBA! Stefan Banica, violent cu fosta „Zana”: „Eu nu as fi divortat pe motiv de infidelitate”

Andreea Marin a vorbit despre ruptura dintre ea si Stefan Banica Jr. Vedeta a lasat sa se inteleaga faptul ca artistul a fost violent cu ea.

Invitata in emisiunea prezentata de Teo Trandafir, Andreea Marin a marturisit ca Stefan Banica Jr. a fost violet cu ea, chiar in compania copilului lor.

„Infidelitatea nu e un motiv indeajuns pentru un divort. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot intampla. Agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales ca ai un omulet alaturi care vede si simte, poate imprumuta acelasi comportament. Daca permiti sa se intample asta, e vina ta ca fiul, fiica ta va avea probleme. Nu as putea sa suport ca fiica mea va suporta ca cineva sa ii arunce o palma, cu sau fara motiv. Ei bine, nu! Mi-as reprosa ca parinte ca am suportat la randul meu”, a marturisit vedeta.

Andreea Marin

Mai mult, Andreea spune ca ea a divortat din cauza violentei domestice si pune pe locul secund infidelitatea. „Pentru mine, un motiv de divort este agresivitatea. Violenta in familie este ceva peste care nu poti sa treci. Eu nu as fi luat o asemenea decizie pe motiv de infidelitate”, a mai spus fosta „Zana”.

Banner

G.C.

Citește și...