Andrei Ciobanu, mesaj tranșant pentru Gabriela Firea: „La ce oră să vin pentru o băiță la dvs. acasă?”

Publicat: 24/07/2020 | 16:47
Andrei Ciobanu, mesaj tranșant pentru Gabriela Firea: „La ce oră să vin pentru o băiță la dvs. acasă?”

Andrei Ciobanu a reacționat dur, într-un mod sarcastic, pe pagina sa de socializare. Subtil, comediantul s-a plâns că nu are apă caldă în locuința sa din București, drept pentru care, sătul fiind, a decis să-i scrie Gabrielei Firea o „scrisoare deschisă”.

De-a lungul timpului, bucureștenii s-au confruntat cu avarii serioase în ceea ce privește apa caldă, în mai multe zone ale Capitalei. Ori nu curge apă deloc, ori dacă curge, este rece. Andrei Ciobanu, unul dintre bucureșteni suferinzi, nu a mai rezistat și i s-a adresat direct primarului Capitalei.

”Mi-ar plăcea să am apă caldă acasă, în centrul Bucureștiului, unde locuiesc”

Matinalul de la Kiss FM a ținut să precizeze că nu mai are apă caldă de aproximativ o săptămână, chiar dacă își plătește mereu la timp dările la stat.

„Nu stiu altii cum sunt, dar eu vara, cand sunt 35 de grade afara si soarele bate mai tare decat Jandarmeria, mi se intampla sa transpir. Am eu defectul asta, nu stiu care-i faza. Problema e ca atunci cand patesc treaba asta, din provincie fiind, imi place sa ma spal, ca sa nu put, scuzati-mi exprimarea. Si as avea si eu o rugaminte publica, nu de alta, dar incep sa ma ocoleasca oamenii pe strada si soferii taxiurulor cu care circul incep sa-si puna masca, si nu din cauza Covid-ului.

Doamna Firea, nu as vrea sa va deranjez de la campania electorala si de la celelalte treburi importante pe care sunt sigur ca le aveti, dar credeti ca as putea veni sa fac o baie la dvs acasa? Promit ca ma spal repede si ies. Ba chiar imi aduc gelul de dus de acasa, par nu prea am, ca sa va las prin baie si va dau cuvantul meu ca spal cada cand termin. Tot ce imi doresc este sa nu mai miros a zeama de peste lasata in soare, nimic mai mult.

Eu taxele mi le platesc in fiecare luna, intretinerea la fel, lumina, curent, gaze, toate alea si mi-ar placea si mie sa am apa calda acasa, in centrul Bucurestiului, acolo unde locuiesc. Ce-i drept, ma mai cert cu administratora blocului din cand in cand, dar nu cred ca de-aia s-a oprit apa. Nu am pretentii mari, dar mi s-ar parea tare ca in anul 2020 sa pot fac dus vara.

Sa-mi spuneti cum e de facut, imi lasati dvs adresa si imi spuneti la ce ora pot sa vin sa fac o baita sau cum sa procedez? Astept un semn de la dvs

Multumesc frumos si sper ca alegerile din toamna pe noi sa ne spele de astfel de probleme, iar pt dvs sa fie un dus rece, asa cum fac eu de o saptamana”, a spus Andrei Ciobanu.

Avalanșă de reacții, după mesajul scris de Andrei Ciobanu

Bucureștenii au reacționat rapid la postarea lui Andrei Ciobanu de pe pagina sa de Facebook. Oamenii au comentat într-un mod amuzant problema pe care o întâmpină, la rândul lor, în mai multe colțuri ale Capitalei.

„-Sa-i urezi si din partea mea de sanatate cand ajungi la ea. Si poate ma primeste si pe mine, am obosit sa-mi spal copiii, si pe mine, in anul 2020 cu sticla……….

-Grigorescu, sector 3. Pana si copilul din dotare (3 ani) ma intreaba zilnic: „mami dar de ce nu avem apa calda, nu trebuie sa ne spalam?” Un rasfatat, nu? 

-Sector 3, Piața Miniș. :))))) În toiul verii nu putem să facem baie!!! 

-Și pe la Piata muncii te rog! Măcar o ora pe zi…preferabil după ora 19

-Dacă se poate să pui o vorbă bună și pentru mine, sector 5. Apa caldă nu ajunge pe la noi, decât foarte rar. Mulțumesc 

-În grozăvești, în campus a trecut o săptămână de când nu este apa caldă. Imaginează-ți asta!

-Când te duci la ea acasă să faci dușul ăla, pune o vorbă bună și pentru apa caldă din Titan, că-mi dârdâie ovarele de frig în fiecare zi când fac duș cu apă rece..”, sunt câteva dintre comentariile bucureștenilor.

Andrei Ciobanu i-a asigurat pe oameni că le va pune o „pilă” când va merge să facă baie la doamna Firea acasă.

„Sa-mi spuneti pe unde mai vreti apa calda ca sa ii spun dnei Firea cand merg la ea sa fac dusul ala. Va pun o pila si voua ca sunteti oameni faini”, a mai spus comediantul în comentarii.