Andrei Duban a gasit metoda cea mai buna pentru a-si suporta sotia in centru comercial. Uite ce face actorul

Publicat: 03/01/2015 | 00:05

Pe langa farse si aparitii la emisiuni tv, actorul Andrei Duban isi face timp si pentru a merge cu sotia lui la cumparaturi. Din pacate, Duban nu pare sa aiba rabdarea necesara pentru a tinue pasul cu Gratiela.

Ca orice femeie, o data ce a intrat in centru comercial. Gratiela Duban uita complet de existenta sotului, dar mai ales de scopul cu care a venit la cumparaturi. Spre disperarea lui Duban, tanara si-a petrecut majoritatea timpului in magazinele destinate femeilor.

Duban asteapta ca sotia lui sa iasa din magazinul de cosmetice
Duban asteapta ca sotia lui sa iasa din magazinul de cosmetice

Duban a ajuns la capatul rabdari

Zilele trecute, paparazzii CANCAN.RO l-au intalnit pe Andrei Duban intr-un centru comercial din Capitala. Insotit de sotia lui, Gratiela, actorul parea ca se afla la capatul puterilor. Desi cel mai probabil iesisera din casa pentru a cumpara cele necesare in gospodarie, Duban s-a pus in postura de a sta dupa partenera lui, cat timp aceasta colinda prin magazinele destinate femeilor.

Gratiela parea mai interesata de propriile cumparaturi decat de nevoile sotului
Gratiela parea mai interesata de propriile cumparaturi decat de nevoile sotului

Daca la inceput, Duban s-a aratat oarecum indulgent si isi astepta sotia la intrarea in magazin, treptat si-a pierdut din rabdare. In plus, deoarece avea dupa el carutul de cumparaturi, nu putea sa intre in niciun fel de magazin pentru a putea pierde timpul. La un moment dat, satul ca Gratiela sa-i spuna sa mai astepte putin, Duban vine cu o idee magnifica: aceea de a se desparti. Gratiela a plecat in treaba ei, iar Duban a impins caruciorul la masina si cel mai probabil a asteptat-o acolo.

CITESTE SI:

Scandal monstruos in direct la tv! Andrei Duban si-a inselat sotia: „Vreau sa-mi spui despre ce e vorba!”

Mai ceva ca o telenovela! Duban si fosta iubita si-au aruncat sageti otravite, dar ea i-a facut cunostinta cu actuala sotie

Intr-un final, actorul isi lasa sotia sa mearga la magazinele la care isi doreste si el isi vede linistit de ale lui
Intr-un final, actorul isi lasa sotia sa mearga la magazinele la care isi doreste si el isi vede linistit de ale lui

Au lasat copilul acasa

Gratiela a profitat de aceasta iesire in centru comercial deoarece nu era insotita de fiul ei, Matei. Deoarece cel mic era cel mai probabil acasa, sotia lui Duban s-a vazut libera sa mearga sa testeze cosmetice, sa incerce creme si mai ales sa se uite dupa haine, actiuni pe care nu le putea face daca fiul ei era prezent.

D.M.