Andrei Duban, despre provocările de la “Ferma Vedetelor”: “Jurământul de castitate…”. Cum a rezistat în lipsa momentelor intime cu frumoasa lui soţie, Graţiela

Publicat: 31/01/2018 | 13:02

Invitat la "Vorbeşte Lumea" împreună cu soţia lui, Andrei Duban a făcut dezvăluiri spumoase despre cum i s-a schimbat viaţa, după experienţele trăite la "Ferma Vedetelor". Carismaticul actor a atins şi un subiect sensibil pentru mulţi bărbaţi: momentele intime. Vă reamintim că în trecut, în cadrul acestei emisiuni, la care au participat Maria Constantin şi Marcel Toader, s-a făcut sex, deşi regulile competiţiei interzic acest lucru.

 

Citeşte şi: Nu puteau rezista unul fara celalalt! Maria Constantin si Marcel Toader s-au dezlantuit la ”Ferma Vedetelor”: au facut sex in fata unei tari intregi

Graţiela Duban a declarat că experienţa de la „Ferma Vedetelor” a schimbat-o foarte mult. A făcut-o mai puternică şi încrezătoare în forţele proprii. Ea a spus că a făcut multe munci, pe care nu ştia cum se realizează. De asemenea, vedeta a recunoscut că i-a fost foarte greu să stea departe de băiatul ei. Armin, fiul celor doi soţi a rămas în grija surorii Graţielei şi a bunicului patern.

„Am intrat oaie şi am ieşit lup din «Fermă». Pentru mine a fost un mare câştig, am tras linie, deşi au fost lucruri şi mai puţin plăcute. Am plecat mult mai bogată, mult mai puternică şi tot timpul îmi spun: «Să nu pierzi ceea ce ai câştigat». (…). Pentru mine a fost mai uşor. (…). Am rezistat acolo, pentru că munca a devenit prietena mea. A trebuit să săpăm toată grădina, erau o mulţime de buruieni – a trebuit să car tone de pământ cu mânuţele acestea două. Mi-am ţinut mintea ocupată, am uitat de dorul de acasă, iar seara când ajungeam, puneam capul pe pernă şi adormeam imediat. (…). Mie cel mai greu mi-a fost că nu l-am auzit pe Armin, mi-a fost foarte dor de el.”, a povestit Graţiela, soţia lui Andrei Duban, în cadrule emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

În cadrul interviului, Andrei Duban a recunoscut că i-a fost greu şi din cauza lipsei momentelor de intimitate şi a subliniat faptul că soţia lui s-a descurcat mult mai bine decât el la acest capitol. De altfel, actorul a mai spus că s-a concentrat mai mult pe muncă decât pe subiectul sensibil.

„Ea e modestă, de fapt, s-a întors acasă leoaică (…). Dimineaţa, la prânz şi miercurea erau conflicte. (…) Câteva luni după aceea, mi-era frică să mai intru în casă. (…). Aici, da, a contat enorm, pentru că am fost împreună. Mi-au lipsit condiţiile, confortul, iubirea. Ea s-a adaptat mai uşor, a trecut la jurământul de castitate şi gata! Eu am urlat ca lupul (…). Ne-a fost foarte dor de Armin. (…). La început încerci să disimulezi, dar apoi, ce este în tine iese la suprafaţă.”, a mărturisit Andrei Duban.

„Ferma Vedetelor” va începe marţi, 13 februarie, de la ora 21:30 doar pe PRO TV.

 

Citește și...