Angelina Jolie a dezvăluit motivul pentru care s-a despărţit de Brad Pitt! Nimeni nu se aştepta să aibă legătură cu asta

Publicat: 05/02/2018 | 12:02

Timp de 11 ani, Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost cuplul perfect şi invidiat de toată lumbea bună de la Hollywood. În 2016, însă, Brangelina s-a destrămat brusc şi au rămas multe semne de întrebare cu privire la motivul divorţului. Pentru că Jolie este foarte discretă cu viaţa privată, lumea a putut doar să speculeze. Acum, actriţa a dezvăluit care a fost unul dintre motivele pentru care a ajuns la divorţ.

Într-un interviu recent, acordat pentru The Hollywood Reporter, Angelina Jolie a vorbit despre proiectele în care este implicată, dar şi despre viaţa ei intimă. Unul dintre cele mai recente filme la care a lucrat este „First They Killed My Father”, care a fost lansat de Netflix în urmă cu câteva luni. Jolie a mărturisit că ultimul deceniu a fost unul decisiv pentru ea. Mai mult, Angelina Jolie a dat de înţeles că divorţul de Brad Pitt ar avea legătură cu dubla mastectomie pe care şi-a făcut-o în 2013. (Citeşte şi Angelina Jolie, îngrijorător de slabă! Nu mai arată ca pe vremea când făcea senzaţie cu picioarele ei)

Mama ei, Marcheline Bertrand a avut cancer la sân şi cancer la ovare, iar ea avea 80% şanse să aibă aceleaşi probleme, aşa că s-a hotărât să se opreze. La doi ani după intervenţie, doctorii i-au spus Angelinei Jolie că poate dezvolta şi cancer ovarian, astfel că s-a hotărât să-şi scoată ovarele şi trompele uterine. Deşi Brad Pitt a părut extrem de susţinător, conform actriţei, problemele ei de sănătate au fost o problemă majoră în mariajul ei.

„S-au întâmplat multe momente frumoase în viaţa mea, dar şi momente care m-au pus la încercare. În timpul acestui deceniu, mi-am pierdut mama, am avut mastectomia şi am făcut operaţia chirurgicală pentru a-mi scoate ovarele şi trompa uterină”, a explicat Jolie.

Angelina a vorbit şi despre filmul „By the sea”, în care a jucat alături de fostul ei soţ. Cei doi separau să-şi rezolve astfel problemele: „O operă de artă poate fi ceva care ajută la vindecarea unor probleme. Mă bucur că am lucrat împreună la film. Orice s-ar fi întâmplat, nu am reuşit să ne rezolvăm problemele, dar am comunicat în permanenţă. Am lucrat bine împreună, Am vrut să facem treaba serioasă. M-am gândit că ar fi bună cale pentru noi să ne rezolvăm problemele.”

 

Citește și...