ANGELINA JOLIE de România nu s-a sfiit să recunoască acest lucru ruşinos: „Pute”

Publicat: 18/04/2016 | 17:11

BRomania a ţinut pentru prima oară în Bucuresti, la Sala Palatului, un spectacol de stand-up comedy, pe 17 aprilie.Bineînţeles, la acest eveniment a fost prezentă Christina Ich, frumoasa moldoveancă, care este nelipsită din pozele şi filmuleţele lui Matei Dima.
 

O brunetă cu ochii albaştri din Republica Moldova, un zâmbet fermecător şi tupeu fără margini, pe numele său real Cristina Micu, face furori pe internet, unde postează o mulţime de filmuleţe haioase, în care îşi arată dezinvoltura şi calităţile de actriţă.

Tânăra sexy de peste Prut, care seamănă izbitor cu Angelina Jolie, a ajuns foarte cunoscută pe internet, datorită filmuleţelor în care parodiază lumea mondenă, cântă, dansează şi se laudă cu viaţa luxoasă pe care o duce.

Christina Ich a scos un bileţel din balerinii cu care era încălţată, de vreo zece ore.
Christina Ich a scos un bileţel din balerinii cu care era încălţată, de vreo zece ore.

Christina şi Matei Dima sunt peste tot împreună, la aproape toate spectacolele. Frumoasa moldoveancă i-a făcut o prezentare colegului său, Matei, şi a scos un bileţel, de pe care trebuia să citească, tocmai din…balerinii, cu care era încălţată.

Actriţa a vrut să vadă dacă acea bucată de hârtie are miros neplăcut, deoarece se afla de vreo zece ore acolo, şi după cum ea a specificat: ”Da…pute, şi moldovencele put, ce credeţi!”. Bineînteles publicul a fost amuzat de remarca făcută de moldoveancă.

Nu ezită să folosească un limbaj vulgar

Sosia de peste Prut a Angelinei Jolie cântă şi vorbeşte în toate limbile şi dansează pe toate stilurile, de la manele, până la reggaeton, imitându-le cu graţie inclusiv pe cele două foste membre Andre.

Actriţa nu se sfieşte să folosească un limbaj vulgar, atât în clipurile în care apare, cât şi în replicile pe care deseori le dă celor care o critică, sau nu sunt de acord cu ceea ce face sau postează.
Celor care imi spun să nu mai pun boticul de raţă, le spun să nu mă mai frece la creier, pentru că voi pune boticul de raţă mereu şi mereu„, le-a transmis Christina.
 
 

Citește și...