Anthony Icuagu, asaltat de un grup de fete! Vezi cum a reusit sa iasa artistul din incurcatura!

Publicat: 16/01/2014 | 00:04

Fostul concurent de la cel mai tare show, Vocea Romaniei, Anthony Icuagu a fost surprins in weekend in mai multe ipostaze de-a dreptul incendiare. El apare inconjurat de mai multe fete, mai mult dezbracate decat imbracate.

Artistul ne-a spus ca piesa cea mai buna din concurs este cea a Paulei Seling si a lui Ovi, insa e pacat ca seamana extrem de mult cu Demi Lovato - Neon Lights
Artistul ne-a spus ca piesa cea mai buna din concurs este cea a Paulei Seling si a lui Ovi, insa e pacat ca seamana extrem de mult cu Demi Lovato – Neon Lights

Cantaret si regizor, Anthony Icuagu, este un artist care isi face simtita prezenta ori de cate ori urca pe scena. Daca pe podium urmeaza un scenariu bine pus la punct, in Back stage este un adevarat haos.

Ce nu se vede pe scena
Ce nu se vede pe scena

Ce nu se vede la spectacol

Cantaretul apare in imagini  „flancat” de mai multe domnisoare care se pregatesc de show. De asemene,a el ne-a povestit ca este destul de greu sa-si pastreze concentrarea cand urca pe scena alaturi de aceste superbe tinere.

Citeste si Nu o sa iti vina sa crezi ce a facut Anthony Icuagu de la Vocea Romaniei pe 1 ianuarie!

Unul dintre concurentii de la „Vocea Romaniei” a regizat videoclipul „NonStop” al trupei Taxi!

“In weekend ma distrez enorm cand cant la cabaret, in Centrul Vechi. Dar este un efort mare sa ma concentrez sa cant bine pe scena, caci sunt inconjurat de cele mai frumoase balerine din Bucuresti. Desi totul se intampla foarte repede si fetele trebuie sa schimbe in 10.000 de costume diferite, mereu vorbim si glumim intre numerele de dans. O data povesteam ceva si erau atat de prinse in ce spuneam incat au uitat sa mai intre pe scena. A fost amuzant cum in cateve secunde au alergat ca nebunele ca sa ajunga in timp util ca sa inceapa dansul”, ne-a spus, razand, Anthony Icuagu. (A.S.)(Sursa foto arhiva personala)
 

Citește și...