Antonia s-a salvat dintr-un scandal de lesbianism care i-ar fi facut praf imaginea! Un “prieten” a vrut sa o combine cu o femeie

Publicat: 02/02/2014 | 00:22
Antonia s-a salvat dintr-un scandal de lesbianism care i-ar fi facut praf imaginea! Un “prieten” a vrut sa o combine cu o femeie

Scandalul izbucnit de fetele de la Roller Sis, recunoscute drept surorile lesbiene continua. Iar solistele au facut dezvaluiri uluitoare despre Tom Boxer, cel care pare sa aiba o inclinatie deosebita catre apropierile dintre femei.

Au fost o vreme in atentia devoratorilor de mondenitati, dar au disparut la fel de brusc precum au aparut, dupa ce chiar ele au recunoscut ca au facut parte dintr-o mega-escrocherie.

Roller Sis ridica si acum degetul acuzator catre Tom Boxer, producatorul pe care il acuza ca le-ar fi facut sa se dea drept lesbiene la TV. Nici macar pentru recompense financiare, insa, daca e sa ne luam dupa ce spun fetele.

INCRENGATURI CU ANTONIA

Antonia si Tom Boxer

Una dintre descoperirile lui Tom Boxer, celebra Antonia, ar fi avut si ea parte de o propunere asemanatoare, atunci cand a lansat impreuna cu acesta piesa „Morena”.

Propunere la care n-a marsat, din moment ce n-am mai vazut-o prin preajma lui Tom. El a ramas insa cu ceva resentimente, dovada ca producatorul a vorbit mereu de rau despre Antonia.

Iar teoria chiar sta in picioare, strategia lui Tom in ceea ce o priveste pe Antonia cam asta fiind. Mai mult, clipul piesei „Morena”, cu care a cunoscut recunoasterea, o arata pe cantareata in ipostaze provocatoare cu o alta femeie. De altfel,videoclipul prezinta chiar povestea de dragoste dintre doua femei, Antonia si Morena, iubita lui Tom Boxer, cele doua mimand un sarut, la final.

 

Dar sa revenim la Roller Sis, care au ramas cu buza umflata din povestea cu Tom Boxer.

„Despre problema financiara nu cunoastem cati bani a luat Tom de pe urma asta, stim doar ca a vandut piesa si videoclipul la ocasa de discuri si ne-a scos de pe YouTube cu nerusinare videoclipul cu piesa ‘La Misto’, care avea peste un milion jumate de vizualizari, la nici o luna de la lansare. Noi nu am castigat absolut nimic, am pierdut fanii, fiind in pericol si cariera noastra. Nici pe strada nu puteam sa iesim, strigau oamenii dupa noi, ne huiduiau. Nu stim daca a mai propus cuiva asa ceva, dar banuim ca i-a propus Antoniei ceva in directia asta”, ne-a povestit Isabell.

roller sis

Surorile au beneficiat mereu de sprijinul familiei, chiar daca  rudelor le-a fost probabil destul de greu sa inteleaga mecanismele publicitatii negative. Pana la urma, nu orice parinte si-ar vrea fetele angrenate intr-o relatie incestuaso-lesbiana.

„Mama noastra nu a fost de acord cu acest mod de promovare, dar cu toate astea ne-a sustinut pana la sfarsit. A mers cu noi la emisiune pentru a dezminti ideea de lesbianism. Legatura cu tatal nostru o tineam mereu prin intermediul internetului, unde vorbeam tot ce se intampla, dar era foarte indignat”, au spus Roller Sis pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI:

Reinvie scandalul Roller Sis-Tom Boxer! Acuze fara precedent lansate de surorile cu iz porno: „E obsedat de lesbiene!”

Pedepsite ca au mintit! Fetele de la Roller Sis au trait un cosmar din cauza silicoanelor. Vezi in ce hal au suferit

Cel mai mare secret al surorilor Roller! Se dadeau drept lesbiene, dar blonda avea un iubit inca din martie 2013. Vezi dovada

REGRETE TARDIVE (SAU NU)

roller sis

La luni bune dupa ce s-au stins ecourile scandalului, Lisa si Isabell sunt in Germania, dar inca nu au renuntat complet la ideea ca pot sa fie cantarete.

„Noi nu ne-am retras din muzica, insa ne-am retras din aceasta mizerie pentru ca noi nu am crezut ca o sa dam toata presa peste cap si o sa fim un subiect negativ de prima pagina a tabloidelor. De atunci suntem mereu asociate cu surorile lesbi care este normal ca nu sunt acceptate de multa lume. Noi suntem Roller Sis, doua surori normale fara inclinatii de lesbianism. Ne iubim fanii si regretam acest pas care l-am facut”, au adaugat Isabell si Lisa.

Povestea surorilor lesbiene va ramane insa una de neuitat intre basmele showbiz-ului romanesc.

„Banuim ca i-a propus Antoniei ceva in directia asta” (Isabell de la Roller Sis, protagonistele scandalului de lesbianism)

D.B.

Citește și...