Antonia și Alex Velea, poveste de dragoste ca-n filme. Mesaje siropoase între cei doi. “Te iubesc până la moarte și înapoi!”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 20/08/2018 | 12:07

Antonia este una dintre cele mai apreciate și frumoase femei din România, bucurându-se de un real succes, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Vedeta trăiește o poveste de dragoste cu Alex Velea, căruia i-a dăruit doi băieți.

Citește și: Cât durează o partidă de amor cu Alex Velea! Antonia îl face praf

Recent, artista a urcat pe contul personal de socializare o poză în care îl sărută cu patos pe partenerul ei. Lângă imagine, Antonia a scris și câteva cuvinte extrem de emoționante, care confirmă faptul că relația lor nu poate fi distrusă de nimeni și nimic.

De obicei încerc să fiu privată în ceea ce priveşte relația mea, dar e greu să-mi păstrez bucuria în interior atunci când vine vorba de el… Eu strălucesc mult mai mult când sunt cu el… Nu mă simt singură când știu că am o persoană atât de specială care mă așteaptă acasă după un weekend greu… Când știu că am pe cineva care mă ținea mereu jos, învățându-mă să fiu răbdătoare, să fiu o versiune mai bună a mea, să mă susțin și să mă motiveze orice ar fi. Mă simt binecuvântată și norocoasă că pot să împărtășesc aceeași pasiune și aceeași scenă cu cel mai bun prieten al meu! Multe femei preferă să se prefacă că sunt mai bune pe cont propriu, dar adevărul este că nu au parte de relaţia potrivită… Am nevoie de tine, strălucesc când sunt cu tine… Cu adevăr și cu sinceritate a ta, ANTONIA. Dragostea cucerește totul!„, a fost declaraţia de dragoste a Antoniei pentru Alex Velea.

Citește și: Au apărut noi imagini cu Antonia goală în pat! Cântăreața le-a făcut duminica mai frumoasă românilor

O să te fac fericiă mereu! Antonia te iubesc până la moarte şi înapoi, în viaţa asta şi în viaţa de apoi.„, a venit, imediat, răspunsul lui Alex Velea.

Ştiu, şi simt asta! Te iubesc mult rău!„, a continuat artista.

Antonia și Alex Velea se iubesc de mai bine de patru ani

Citește și: Puțini se așteptau la așa mărturisire fierbinte! Antonia a răspuns la o nouă întrebare intimă: „Ce faci noaptea la patru cu Alex Velea?”

 Cei doi artişti au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.
Citește și...