Puțini se așteptau la așa mărturisire fierbinte! Antonia a răspuns la o nouă întrebare intimă: „Ce faci noaptea la patru cu Alex Velea?”

Publicat: 27/03/2018 | 10:34

Invitată în cadrul emisiunii “’Neatza cu Răzvan şi Dani”, Antonia s-a ținut de dezvăluiri incendiare din viața de cuplu cu tatăl băieților ei. Vedeta a venit în platoul de televiziune împreună cu Feli, Cheloo și Carla’s Dreams ca să vorbească despre show-ul “The Four – Cei 4”, unde artiștii sunt jurați.

După ce fiecare dintre cei patru a făcut câte o declarație despre formatul noii emisiuni care urmează să apară la Antena 1, Dani Oțil și Răzvan Simion le-au pregătit un concurs. Feli și Antonia au format echipa fetelor, Cheloo și Carla’s Dreams, a băieților. În cinci secunde, ei trebuiau să ofere trei variante de răspuns la întrebări care dintre care mai incitante sau haioase. De exemplu, Cheloo a fost provocat să spună unde își aruncă șosetele purtate, iar unul dintre răspunsurile a fost: „pe geam”.

„Ce faci noaptea la patru cu Alex Velea?”, a întrebat Răzvan Simion în cadrul emisiunii.

„Nu pot, sunt prostii!”, a reacționat imediat artista.

Dani Oțil a încercat să o ajute și i-a sugerat câteva răspunsuri: „Mă duc la toaletă, te duci la frigider să îți iei ceva dulce, merg să alăptez copilul”.

Astfel, când Răzvan Simion a repetat întrebarea, Antonia a dezvăluit, ce face, de fapt, cu partenerul ei la o oră atât de târzie… sau matinală, dacă vorbim din perspectiva altora.

„Nu, am trecut de etapa cu alăptatul. (…). Masaj, clătite și ei, p#^@!”, a declarat Antonia în cadrul emisiunii “’Neatza cu Răzvan şi Dani” .

Citește și: Antonia, dezvăluiri despre viaţa sexuală! Cântăreaţa a povestit cum face sex cu Alex Velea, cât a stat fără să facă amor şi cum a fost prima dată

Antonia a reacționat neașteptat, după ce Dani Oțil a făcut o glumă cu ea

La începutul matinalului, Dani Oți a făcut o glumă spunându-i că e frumos machiată.

„Da, sunt mai urâtă în realitate. Mă operez, asta e”, a spus frumoasa cântăreață.

Antonia e una dintre artistele de la noi care susține că nu are operații estetice.

Citește și: Antonia, la momentul adevărului. La ce vârstă și-a pierdut virginitatea și ce suntete scoate când are orgasm. “Prima dată când am făcut-o…”

„Ai impresia că e mai greu, de mă prezinți pe mine prima? E fain să fii pe scaunul de jurat, mă simt foarte importantă să fiu în rolul de jurat. Cumva mă simt răzbunată pentru atunci când am fost concurentă”, a declarat Feli.

Citește și...