Antrenorul concediat de Simona Halep prin SMS rupe tacerea: „Eram la doua camere de ea” Cine e in spatele acestei decizii

Publicat: 10/11/2014 | 18:34
Antrenorul concediat de Simona Halep prin SMS rupe tacerea: „Eram la doua camere de ea” Cine e in spatele acestei decizii

Simona Halep a incetat colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette. Totul s-a terminat printr-un SMS, la care acesta a ales sa nu mai raspunda.

In momentul in care a inceput sa lucreze cu Wim Fissette, Simona Halep era locul 10 WTA. A prins un an senzational si a reusit sa urce pana pe locul 2, unde a stat 8 saptamani. A terminat sezonul competitional pe locul 3, insa a simtit nevoia unei schimbari si spune ca isi doreste sa continue cu un antrenor roman.

simona halep

“Am avut rezultate foarte bune. Ii doresc sa urce cat mai mult in cariera de antrenor. Chiar trebuie sa spun cum l-am anuntat? I-am dat mesaj si i-am multumit pentru tot. Nu mi-a raspuns”, a spus Simona Halep pentru ProTv.

CITESTE SI

Nu raspunzi la sms! Anuntul facut de Simona Halep in acesta dimineata: “I-am dat mesaj, insa nu a mai spus nimic!”

Simona Halep a vorbit despre alegerile prezidentiale: „Am votat duminica si voi vota si saptamana viitoare”
 

Si-a mai concediat 2 antrenori prin SMS

Faptul ca Simona Halep isi concediaza antrenorii prin SMS nu este o noutate. Andrei Mlendea si Adrian Marcu, trainerii cu care a lucrat inaintea belgianului, au primit vestea tot printr-un mesaj. Andrei Mlendea spune ca in spatele acestei decizii este Virginia Ruzici, managerul Simonei.

simona halep

„Modul in care m-a anuntat m-a mahnit. Nu ma asteptam sa procedeze in felul acesta. In dimineata finalei, am primit un SMS prin care ma informa ca, din acel moment, Adrian Marcu este antrenorul ei. Eram la doua camere de ea! Asa a procedat! M-a informat ca Marcu va veni in America, la US Open. I-am mai fost sparring la Beijing si asa s-a incheiat colaborarea. Totul s-a facut cu buna-stiinta a Virginiei Ruzici, managerul Simonei. Dansa l-a preferat pe Marcu. Se cunosc de 30 de ani, era normal. Nu de ieri, de azi”, a declarat Mlendea pentru Ring.

D.C.

Citește și...