Anunt uluitor facut de Laura Cosoi astazi! Isi schimba meseria. La asta nu te asteptai!

Publicat: 19/12/2013 | 15:12
Anunt uluitor facut de Laura Cosoi astazi! Isi schimba meseria. La asta nu te asteptai!

Experienta traita la show-ul culinar "Masterchef" de la PRO TV a ajutat-o enorm la Laura Cosoi. Frumoasa blonda a devenit mai priceputa intr-ale gastronomiei si a decis sa faca o schimbare in cariera ei, anunt facut chiar in urma cu cateva minute.

Dupa ce a invatat tainele bucatariei de la cei trei chefi – Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea -, Laura a decis sa isi schimbe meseria.

laura cosoi

Va pregatesc un proiect nou, surpriza! Ghiciti despre ce este vorba?„, a scris Laura Cosoi in urma cu cateva minute, pe Facebook.

laura cosoi

Vedeta s-a fotografiat in bucatarie, cu doua fructe in mana, o para si un mar, lasand de inteles ca proiectul la care se refera este unul culinar.

Blonda de „La Bloc”

Povestea Laurei Cosoi in televiziune a inceput pe cand blonda avea doar 18 ani. La scurt timp dupa ce a fost admisa la facultate, prin intermediul unor cunostinte, a participat la un casting pentru un rol intr-un viitor serial ce avea sa apara pe micile ecrane.

laura cosoi

A fost acceptata sa faca parte din echipa ce urma sa toarne filmul. Incepand filmarile, tanara moldoveanca originara din Iasi a dat dovada de mult profesionalism si astfel, intr-un timp foarte scurt, a aparut pe micile ecrane in rolul Adinei, frumoasa si controversata blonda din serialul „La Bloc”, difuzat de PRO TV.

J.D