Anuntul facut de Bianca IN DIRECT! Ce a raspuns cand a fost intrebata daca a depus actele de divort!

Publicat: 28/01/2014 | 20:01
Anuntul facut de Bianca IN DIRECT! Ce a raspuns cand a fost intrebata daca a depus actele de divort!

E oficial! Bianca este inca doamna Slav, iar anuntul a fost facut chiar de catre ea, in direct. Fara alte precizari, ea a marturisit ca nu a depus inca actele de divort.

Despartirea dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu pare sa fi luat o intorsatura neasteptata si nu ne-ar mira sa se finalizeze chiar cu o impacare.

Daca, la inceputul lunii, Victor Slav sustinea ferm ca va intenta divort de cea pe care a luat-o de sotie in luna septembrie, intre timp prezentatorul meteo pare sa se fi razgandit.

bianca dragusanu

Intrebata asta, in emisiunea „La Maruta”, daca a depus actele de divort, Bianca a precizat, dupa ce a stat o clipa pe ganduri: „Inca nu”. De altfel, nu este o noutate pentru nimeni faptul ca roscata e decisa sa lase acest aspect in grija sotului ei, ea declarand, acum cateva saptamani, ca nu va intenta niciodata actele prin care sa se separe definitiv de Slav.

Zgarcita in declaratii mai mult ca niciodata, Bianca nu a vrut sa spuna nici in ce relatie se afla in acest moment cu Victor. „Daca mai sunt sau nu cu Victor ne priveste doar pe noi, pe mine si pe Victor. Nu e un subiect de interes national„, a incheiat ea.

Victor Slav a anuntat divortul

Victor Slav a decis sa rupa casatoria dupa ce Bianca Dragusanu a plecat la Paris impreuna cu fostul sau iubit, Adrian Cristea. Suparat si dezamagit de vedeta, prezentatorul a anuntat-o pe roscata ca isi doreste sa divorteze.

Bianca a petrecut cateva zile alaturi de Adi Cristea la Paris, imediat dupa sarbatori
Bianca a petrecut cateva zile alaturi de Adi Cristea la Paris, imediat dupa sarbatori

Citeste si:

Victor Slav ii spune ceva, ea face exact pe DOS! Cum a neglijat Bianca sfatul dat de sotul ei

Bianca Dragusanu isi bate joc de admiratorii sai! Ce face vedeta pe Facebook in fiecare zi, iar ei nu au habar

 

C.V.

 

Citește și...