Anuntul facut, in aceasta dimineata, de MAI! Ce masuri a luat ministerul in timpul procesului electoral

Publicat: 17/11/2014 | 10:24
Anuntul facut, in aceasta dimineata, de MAI! Ce masuri a luat ministerul in timpul procesului electoral

Angajatii MAI din toata tara au fost mobilizati pentru buna desfasurare a alegerilor prezidentiale din cel de-al doilea tur de scrutin.

In cursul zilei de duminica, angajatii Ministerului Afacerilor Interne au organizat sute de filte perntru a impiedica turismul electoral. De asemenea, jandarmii si politistii au fost mobilizati si in cadrul protestelor de duminica seara.

Monica Dajbog

“In data de 16 noiembrie, al nivel national, au fost organizate 513 filtre rutiere, cu 80 mai multe decat in turul I! Politistii au verificat respectarea prevederilor legale in transportul public de persoane dar si sesizarile privin turismul electoral. Au fost verificate 4.144 autovehicule, dintre care 284 autocare, 835 autobuze. S-au asigurat masurile de ordine si siguranta pentru 28 de manifestarile publice, cele mai importante desfasurandu-se in Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca, Iasi, Brasov si Constanta, la care nu s-au inregistrat incidente si nu s-au dispus masuri sanctionatorii. Gabriel Oprea le multumeste tuturor angajatilor MAI.”, a declarat purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog.

R.O.

 

Citește și...