Anuntul pe care nu voia nimeni sa il auda! Mircea Diaconu SE RETRAGE din actorie: „Sunt un om batran”

Publicat: 29/10/2014 | 08:15
Anuntul pe care nu voia nimeni sa il auda! Mircea Diaconu SE RETRAGE din actorie: „Sunt un om batran”

In urma cu ceva vreme, Mircea Diaconu a intrat in politica si a lasat actoria, pe locul doi in viata lui. Actorul considera ca cel mai bine si-a facut meseria in tinerete si prefera ca acum sa lase generatia tanara sa se afirme.

Are in spate o cariera de 44 de ani si a fost unul dintre cei mai iubiti actori romani, insa, dorinta de a-si îndeplini  sarcinile de europarlamentar, il face sa renunte la meseria de actor.

Diaconu

„De teatru mă ocup foarte puţin, sunt un om bătrân şi de mai multă vreme caut forme de retragere, iar faptul că sunt la Bruxelles e o formă de retragere. Şi când am fost director la Teatrul «Nottara» a fost tot o formă de retragere. În viaţă şi, în general, în carieră e bine să înveţi să te retragi la timp. Am văzut actori cărora, prelungindu-şi cariera, le era greu. Eu, tânăr fiind, îi simţeam cât de greu le era… şi atunci mi-am propus în sufletul meu de puşti că o să mă retrag la timp. E o e meserie înfiorător de grea, care solicită mintea, reflexele, îţi solicită absolut tot. Când îmbătrâneşti, e din ce în ce mai greu”, a declarat Mircea Diaconu pentru Ziarul Ring.

Citeste si

Mircea Diaconu, la plimbare cu masina din M*A*S*H. Decapotabila politicianului, admirata de trecatoare

S-a strigat BINGO! Romica Tociu il trimite pe Mircea Diaconu la… Consiliul Europei! Dar o face cu multe greseli gramaticale

Nu si-a dorit sa fie actor

Mircea Diaconu recunoaste ca ajuns actor pentru ca asa a vrut soarta, nu pentru ca asa a vrut el. De asemenea acesta a declarat ca nu este un actor tipic, asa cum este Florin Piersic, si ca intotdeauna s-a gandit ca ar fi putut face o alta meserie.

L.L

 

Citește și...