Aparitie de senzatie in Centrul Vechi! Doinita Oancea si-a scos „iubitul secret” in lume!

Publicat: 23/05/2013 | 00:00

A frant nenumarate inimi dupa rolul din cele mai de succes productii de la Acasa TV, insa inima ei apartine unui singur barbat, pe care a reusit, vreme de trei ani, sa-l tina numai pentru ea.

Doinita Oancea si iubitul ei, Ionut Ghenu, formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul romanesc. Impreuna, traseaza liniile perfecte ale unei povesti de dragoste de netulburat.

Sunt foarte scumpi la vedere, dar se pare ca vremea frumoasa de afara i-a convins sa iasa, pret de cateva ore, la o plimbare prin Centrul Vechi.

Doinita Oancea

Pentru inceput, obiectivul aparatului ii repereaza cand tocmai se pregateau sa plece de la o terasa, unde poposisera ca doi porumbei, pentru cateva minute de relaxare. Pornesc apoi la pas prin multime, dar Doinita se opreste repede langa un panou de promovare a unui specatacol de comedie. Si nici nu se mai da dusa pana cand Ionut nu-i face cateva fotografii. Trecatorii, toti cu ochii la ea. Ce-i drept, au si ce vedea – frumoasa bruneta poarta o rochita scurta si foarte vaporoasa, care la poza se muleaza foarte bine pe trupul ei.

doinita oancea

Colorata este gata, iar cei doi isi vad in continuare de drum. Se opresc nu peste mult timp la o alta terasa. Numai ca de data aceasta par sa fie putin fortati de imprejurari, pentru ca intalnesc o gasca de prieteni de care nu scapa cu una, cu doua. Nu zabovesc prea mult, iar de aici Doinita se opreste direct la coada la inghetata pe care, din mers, o imparte frateste cu iubitul.
 

D.B.

banner dorian

Citește și...