Aparitie EXPLOZIVA la Romanii au Talent: dans la bara GENIAL! Smiley si Bartos nu si-au putut lua ochii de la ea!

Publicat: 28/03/2014 | 22:29

O concurenta cu tocuri de 20 de cm a incins scena de la Romanii au Talent. A dansat la bara iar publicul si juriul a apreciat prestatia ei.

Toti barbatii din sala si-au tinut respiratia cand le-a aparut in fata Adina Gherasim, o bomba sexy in toata regula, care a dansat la bara pe scena „Romanii au talent”.

asd


Focoasa blonda cu forme apetisante a incins atmosfera si a demonstrat ca este intr-o forma de zile mari printr-un dans la bara fara cusur.

das

“Toti colegii nostri au avut emotii pentru tine. Smiley si Bartos, nici nu mai vorbesc. Raspunsul meu e da”, a spus Andi Moisescu.

asd

“Mi-a placut ce ai facut, dar nu inteleg pantofii aia. Cred ca mai mult te scrica decat te pun in valoare. Mergi mai departe cu 3 de da”, a spus Mihai Petre.

das

Saptamana viitoare, pe 4 aprilie, ultima runda de preselectii din acest sezon a super-show-ului se anunta incendiara. Talentele din tara vor da o ultima reprezentatie inainte ca cei mai buni sa isi faca intrarea in galele live „Romanii au talent”, iar competitia este mai acerba ca niciodata, vineri seara, de la 20:30, numai la ProTV.

Daniel Ciuta
 

Citește și...