Aparitie fantoma pe strazile din Bucuresti in „creierii noptii”! Un vestitor „terifiant” al primaverii la inceput de Martie!

Publicat: 03/03/2013 | 20:35

Primavara e anotimpul in care natura se trezeste la viata, ghioceii rasar sfios, iarba creste, pomii infloresc si oamenii... o iau pe câmpii de "fericire".

Doar ce a crescut temperatura in termometre putin peste limita de inghet a apei si pe strazile din Bucuresti au aparut situatii care te fac sa-ti inghete mintea.

fan

Nici nu s-a terminat bine ziua de Martisor, care marcheaza debutul primaverii, si oamenii par sa se fi molipsit de exuberanta si efervescenta anotimpului verde. Este si cazul unei femei filmate de paparazzii CANCAN.RO care a dat o pata de culoare strazilor din Bucuresti, pustii in timpul noptii.

stafie

Imbracata in alb din cap pana in picioare, femeia se plimba nestingherita pe strada cu un pachet in mana de care pare ca nu s-a despartit de mult timp.

Desi pare o obisnuita a strazilor, femeia nu sta prea mult timp pe ganduri si pare sa aiba in cap o locatie fixa unde trebuie sa ajunga, desi la ora respectiva e greu de crezut ca ar fi avut unde sa se grabeasca. In ciuda faptului ca e destul de tarziu, doamna in alb nu pare sa fie interesata ca afara e intuneric bezna si isi poarta cu mandrie ochelarii de soare. Poate s-o fi gandit ca daca e primavara, e soare zi si noapte.

D.S.

Citește și...