Aparitie-soc pe strazile Capitalei! Andrei de la Alb Negru se transforma radical, la primul fulg de nea!

Publicat: 29/01/2013 | 23:11
Aparitie-soc pe strazile Capitalei! Andrei de la Alb Negru se transforma radical, la primul fulg de nea!

Devenit unul dintre cei mai ravniti burlaci ai patriei, dupa divortul de Sylvia, Andrei Stefanescu a avut o aparitie incredibila, zilele trecute, pe strazile Capitalei. Camuflat cu un fes gros, artistul s-a putut bucura linistit de anonimat.

La primul fulg de nea, Andrei isi activeaza... sistemul de protectie
La primul fulg de nea, Andrei isi activeaza… sistemul de protectie

Succesul pe care „Alb-Negru” l-a avut cu piesa „Sete de tine”, i-a supra-solicitat corzile vocale lui Andrei Stefanescu, jumatatea alba a trupei. Solicitarile pentru concerte au curs garla, motiv pentru care artistul nu si-a permis sa raceasca. Asadar, zilele trecute, cand primii fulgi din valul de ninsoare care a devastat Moldova au ajuns in Bucuresti, Andrei si-a luat masuri serioase de precuatie.

Andrei este un tip care tine la eticheta, dar asta... pana vine frigul
Andrei este un tip care tine la eticheta, dar asta… pana vine frigul

andrei stefanescu

Cantaretul nu a iesit din casa decat dupa ce a gasit in garderoba personala un fes gros. Foarte gros si, pe deasupra, calduros.  Daca in mod normal pe capul lui Andrei nu se afla nimic, nici macar un fir de par, voluminosul accesoriu l-a transformat radical, artistul devenind de nerecunoscut.

Cu ciudatul fes tras pe ochi, artistul este de nerecunoscut
Cu ciudatul fes tras pe ochi, artistul este de nerecunoscut

Niciun trecator nu a putut ghici ca sub fesul urias se ascunde unul dintre cei mai in voga artisti ai tarii, motiv pentru care nimeni nu s-a oprit sa-i ceara un autograf. Avansand zgribulit prin perdeaua de fulgi marunti si inghetati, Andrei si-a vazut linistit de drum bucurandu-se de avantajee anonimatului.

Sabina Ivanica

Citește și...