Apelul disperat al unei mame, după ce fiul ei a fost implicat într-un accident teribil: „Când te lupţi cu moartea, să îi smulgi din gheare tot ce ai mai drag”. Cuvintele femeii îţi sfâşie inima

Publicat: 01/02/2018 | 11:00

Gabriel este un tânăr cu un viitor strălucit în faţă, dar care, în prezent, zace pe un pat de spital. El este în comă, după ce la începutul lunii trecute a fost rănit grav în urma unui accident violent de maşină. Alţi patru oameni au ajuns în mâinile medicilor, dar, rănile lor nu le pun vieţile în pericol. Mama lui Gabi, aşa cum îi spun apropiaţii tânărului, a lansat un apel disperat pe internet şi i-a implorat pe toţi să o ajute cu bani pentru ca fiul ei să poată beneficia de tratamente. Ea a dezvăluit că acesta are nevoie de recuperare neuro-psiho-motorie.

În urma impactului înfiorător, Gabriel a fost diagnosticat de medici cu traumatism cranio-cerebral, comă Glasgow 7-8 puncte, potrivit informatiata.ro. De câteva zile, mama tânărului a lansat un apel emoţionant pe Facebook, în speranţa că fiul ei va supravieţui în urma nenorocirii care s-a abătut asupra familiei lor.

„Ajutati-mi copilul

Este strigătul disperat al unei mame, care veghează la căpătâiul copilului său. O mamă, care şi-ar da şi viaţa pentru lumina ochilor ei, devine neputincioasă când soarta e potrivnică.
E un strigăt sfâşietor, râuri de lacrimi şi suspine… Cata putere să mai ai când te lupţi cu moartea, să îi smulgi din gheare tot ce ai mai drag, cât şi cum să te zbati să câştigi secunde? Dumnezeu i-a dat o şansă la viată, dar îl ucide sistemul.

Gabriel are nevoie de recuperare neuro-psiho-motorie. Fac un apel la toţi cei care ştiu unde putem găsi un astfel de Centru pentru Recuperare Neuro Psiho-Motorie să ne îndrume. Un număr de telefon, o adresă, orice ne poate ajuta.

Mulţumesc din suflet tuturor celor care au inteles situaţia critica în care se afla Gabriel şi au răspuns. Mulţumesc din suflet pentru sprijinul moral şi financiar. Sumele necesare pentru recuperare sunt foarte mari pentru o familie modestă. Avem nevoie în continuare de sprijinul dumneavoastră. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, e mesajul mamei lui Gabriel, pe care o amică l-a distribuit pe Facebook.

Femeia a lăsat şi datele bancare în care pot fi depuse sume de bani pentru fiul ei. Pentru cine doreşte să doneze pentru Gabriel N Marian, Sorin Sorin, poate depune în conturile de mai jos:

Moldovianu Daniela Cornelia

RO16INGB0000999907563616

Cod SWIFT/BIC- INGBROBU

„Conteaza chiar si suma de un leu! Pentru cei care inca nu au aflat, prietenul nostru a avut un accident grav de masina si se afla intr-o situatie defavorabila vietii lui. Acum are nevoie de noi si depinde de noi si bunatatea noastra!!! Va rog sa dati. Sher sa vada toti cei care il cunosc! Multumesc”, a scris una dintre prietenele tânărului când a distribuit mesajul mamei lui.

Mesajul a fost distribuit de aproape 500 de ori şi internauţii i-au transmis numeroase gânduri pozitive tânărului care luptă pentru viaţa lui, dar şi părinţilor săi.

Doamne-ajută ca să se facă bine! Oameni buni, întindeţi o mânp de ajutor acestui băiat„, „Hai Gabi, ştiu că poţi mai mult… Doamne-ajută… haideţi oameni buni, să-l ajutăm, merită o şansă la viaţă… haideţi să facem un bine pentru ca merita… mă trec fiori numai când mă gândesc la el şi mă rog la Dumnezeu să-l ajute să se facă bine… merită să fie printre noi „, „Doamne-ajută! Eu am distribuit deja!” sunt trei dintre comentariile lăsate de oamenii impresionaţi de tragedia care s-a abătut asupra lui Gabriel.

Accidentul în urma căruia Gabriel se zbate între viaţă şi moarte s-a produs vineri seara, pe 5 ianuarie, pe DN 17, la intrare în localitatea Paltinoasa judeţul Suceava. Cinci persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au izbit puternic. Victimele au ajuns la spital, iar una dintre ele a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, comă Glasgow 7-8 puncte.
 

Citește și...