Apropiaţii lui Dan Diaconescu sunt revoltaţi! Fostul patron al OTV este şi acum în închisoare, deşi instanţa a decis eliberarea lui: „Au ieşit toţi nebunii şi violatorii, dar…”

Publicat: 15/11/2017 | 07:48
Dan Diaconescu a ispăţit doi ani şi jumătate din pedeapsa de cinci aşi şi şase luni de închisoare, primită în dosarul în care a fost găsit vinovat pentru şantajarea unui fost primar. Fostul patron a cerut, la Judecătoria sectorului 4, să fie eliberat condiţionat. Pe 27 octombrie, judecătorii au decis că poate ieşi din închisoare.
 

Familia şi prietenii sperau să-l vadă ieşit din puşcărie în doar câteva zile, doar că a trecut mai bine de jumătate de lună, iar Dan DIaconescu se află tot după gratii. Asta pentru că procurorii au făcut contestaţie la decizia judecătorilor de eliberare condiţionată.

„Contestaţia a fost depusă pe 29.10., iar motivarea hotărârii a fost emisă pe 8.11. Când daţi termen pentru soluţionarea contestaţiei? Că luna asta nu este”, spun revoltaţi apropiaţii lui Dan Diaconesc, potrivit stirilekanald.ro.

Nici fratele fostului patron al OTV, Mario Diaconesuc, nu înţelege de ce trebuie să treacă atât de mult timp până când Dan Diaconescu află dacă va mai sta sau nu în închisoare. 

„Au ieşit toţi nebunii, hoţii. violatorii şi criminalii! Dan cel omenos a rămas în spatele gratiilor, la Jilava, 14 noiembrie 2017. Dan Diaconescu poartă 985 de zile cătuşele puse adevărului şi dreptăţii”, a spus acesta, făcând referire la Legea recursului compensatoriu.

Conform hotărârii de comdamnare din 2015, chiar dacă va ieşi din închisoare, Dan Diaconescu nu va avea voie să practice jurnalismul sau să facă emisiuni tv până în 2025.

 

 

 

Citește și...