Arata senzational la 76 de ani! Imagini emotionante de la ziua Irinei Loghin! I-au dat lacrimile atunci cand…

Publicat: 21/02/2015 | 00:06

Aflata in turneu in America, marea doamna a muzicii populare romanesti a avut un gol in suflet ca nu si-a putut serba ziua in tara. Insa prietenii si colegii i-au facut o surpriza deosebita, care a emotionat-o teribil, pana i-au dat lacrimile.

Nu e usor sa bati Statele Unite ale Americii in lung si-n lat, la 76 de ani, insa varsta din buletin paleste, pentru Irina Loghin, atunci cand vine vorba despre dorinta romanilor de peste hotare de a o vedea live, la concerte. „E frumoasa viata de artist, dar numai cel ce o traeieste cu adevarat isi poate da seama ca pretinde multe sacrificii”, spunea artista intr-un interviu recent.

Irina Loghin a avut parte de o surpriza de ziua ei din parte colegilor de scena
Irina Loghin a avut parte de o surpriza de ziua ei din parte colegilor de scena

Ei bine, sacrificiu a fost si faptul ca Irina Loghin nu si-a putut petrece ziua de nastere in tara, alaturi de familie si de prieteni, insa colegii de scena au gasit metoda perfecta pentru a suplini acesta dorinta neimplinita.

 

A chefuit cu muzica tomaneasca, sarmale si ciorba de burta

 

In momentul in care a primit tortul, artista s-a emotionat pana la lacrimi
In momentul in care a primit tortul, artista s-a emotionat pana la lacrimi

Aflata in turneu alaturi de nume consecrate ale muzicii romanesti, precum Maria Dragomiroiu si Gheorghe Gheorghiu, Irina Login a avut parte de o petrecere pe cinste, joi seara, la un restaurant cu specific romanesc. Totul, pus la cale de Gigi Gheorghiu! Insa surpriza a inceput mult mai devreme, inca din avionul care i-a condus din Las Vegas la Chicago.

Petrecerea a avut loc la un restaurant cu specific romanesc din Chicago
Petrecerea a avut loc la un restaurant cu specific romanesc din Chicago

Artistii si ceilalti pasageri i-au cantat “La multi ani” si i-au facut urarile de rigoare si, ulterior, artista a fost luata de la aeroport si condusa la restaurant cu o limuzina de lux, fiind tratata ca o adevarata regina. Odata ajunsi in localul cu specific romanesc, Irina Loghin a fost coplesita cu buchete de flori, iar in momentul in care i s-a cantat, pentru a doua oara, “La multi ani”, artistei i s-au umezit ochii, de emotie, reusind cu greu sa isi stapaneasca lacrimile. A urmat tortul si, dupa ce spiritele s-au linistit, toata lumea s-a asezat la masa. Si cu totii s-au delectat cu preprate cu specific romanesc, de la aperitive si pana la ciorba de prisoare, ciorba de burta si sarmale, reusind sa recreeze o atmosfera suta la suta romaneasca. Nu de alta, dar multi dintre cei prezenti in local sunt plecati din Romania de cateva decenii bune, astfel ca s-au bucurat in egala masura.

Artista se afla in turneu cu maria Dragomiroiu, Gigi Gheorghiu si Raoul
Artista se afla in turneu cu maria Dragomiroiu, Gigi Gheorghiu si Raoul

 

CITESTE SI:

Irina Loghin a ascuns secretul asta peste 40 de ani! Cine este de fapt sotul ei si ce servicii ii oferea gratis cantaretei!

Tomi ii da ritmul! Secretul tineretii fara batranete, marca Irina Loghin

 

Are o casnicie solida

irina loghin

Casatorita cu un fost luptator, Irina Loghin are un mariaj fericit, ferit de probleme si de scandaluri. Desi si-a petrecut toata viata in turnee, fiind mai mult plecata, decat acasa, sotul ei s-a dovedit a fi extrem de intelegator, iar geloziile nu si-au facut loc in cuplul lor. Prin urmare, chiar si acum, artista inca isi mai dedica scenei o mare parte a timpului.
 

Dana Enache

Citește și...