Are 40 de ani şi este elevă în clasa a X-a! Nadine, mărturisiri şocante din copilăria petrecută în orfelinat: „M-au despuiat complet şi…”

Publicat: 07/11/2017 | 16:07

Nadine a făcut public astăzi unul dintre secretele pe care le-a ţinut ascunse până acum. Vedeta a dezvăluit că de mai bine de un an urmează cursurile unui liceu privat din Capitală, pentru că nu a reuşit să se înscrie la unul din provincie din cauza legilor din România. În cadrul interviului, frumoasa mulatră a vorbit şi despre copilăria de coşmar pe care a avut-o.

Puţini ştiau că atuci când a dat examenul de bacalaureat, Nadine a picat la matematică şi, pentru că a plecat în America, unde a stat şapte ani, ea nu a reuşit să mai dea BAC-ul. Anul trecut, după lungi demersuri, ea a reuşit să se înscrie la un liceu privat din Bucureşti. La 40 de ani, vedeta e acum în clasa a X-a şi a mărturisit azi că a încercat tot ce se putea ca să facă liceul la ţară, din dorinţa de a fi un exemplu pentru ceilalţi care abandonează şcoala, dar nu a reuşit din cauza legilor din ţara noastră.

„Pentru că eu am terminat liceul, am plecat cu biletul de avion în mână. Am picat la mate (…). Nu înţelegeam rostul şcolii la acea vreme. (…). E ilegal să faci liceul în România a doua oară. (…). Da, am picat BAC-ul la mate, dar nu am dat în toamnă, pentru că am plecat în America unde am stat şapte ani. (…). A fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. M-am reîntors şi am vrut să fac liceul la ţară, mi-am dorit ca oamenii să mă vadă cu traista şi să vină să facă şi ei şcoală (…). Am vrut să fac liceul în judeţul Dâmboviţa. (…). M-am înscris la un liceu privat din Bucureşti.”, a mărturisit Nadine în cadrul emisiunii „La Măruţă”.

În America, Nadine a urmat cursurile unei şcoli de actorie. Iar la un moment dat, în cadrul interviului, vedeta a mărturisit cum a fost prima zi în care a ajuns la orfelinat.

„A fost groaznic, nu îmi amintesc. Ştiu că am intrat când aveam şase ani. Mama mea a murit când eu am intrat în clasa întâi. (…). Am intrat m-au despuiat complet şi mi-au dat totul nou, dar un nou care m-a schimbat complet. Femeia a spus că îşi dă foc dacă nu mă dau acasă.”, a mai dezvăluit vedeta.

Recent, mulatra a lansat o carte care se numeşte „Îndeplineşte-ţi visurile şi planul tău cu tine”.

„Este o carte despre construcţia şi reconstrucţia vieţii. Despre cum să construieşti o viaţă, bucată cu bucată, o viaţă bună sau o nouă viaţă bună şi frumoasă.

Cartea are în cuprins tehnici de identificare a visului vieţii tale, tehnici de dezvoltare a unui plan şi a unei strategii care duc la îndeplinirea acelui vis, cât şi transformarea obstacolelor în oportunităţi, schimbarea gândurilor şi a mentalităţii; toate menite ţi transforme viaţa într-o viaţă plină de satisfacţii, o viaţă prosperă şi de calitate.

Am scris cartea dintr-o mare nevoie personală de a împărtăşi uşurinţa cu care putem ajunge trăim viaţa pe care ne-o dorim, independent de realitatea în care ne aflăm, de trecutul nostru, de ce spun cei din jurul nostru, de ţara în care trăim, de guvernul care conduce ţara etc. etc.

Am mai scris această carte şi pentru că sunt exemplul viu că din sărăcie putem ajunge la prosperitate, din ignoranţă putem ajunge la cunoaştere, din singurătate, putem ajunge la iubire şi la afecţiune.”, a povestit Nadine pe blogul său.

Citește și...