Are acasa zeci de premii, insa doar unul este „de suflet”. Adela Popescu isi tine trofeele in casa parinteasca

Publicat: 24/06/2013 | 00:00

Adela Popescu este o actrita si o cantareata talentata, care a primit o sumedenie de premii de-a lungul carierei sale. Desi toate au facut-o fericita, unul ii este "de suflet" si se simte cea mai mandra ca-l are in palmares.

Inca de mica, Adela Popescu a adus acasa o gramada de premii si de diplome de la diferitele concursuri la care a participat, facadu-si astfel parintii extrem de mandri. Mama artistei nu-si mai incape in piele de fericire si pastreaza totul intr-o camera special amenajata. Desi are numeroase distinctii, un premiul ii este de „suflet”.

Mama Adelei pastreaza toate premiile si diplomele fiicei sale
Mama Adelei pastreaza toate premiile si diplomele fiicei sale

„Este un premiu pe care l-am castigat la 12 ani la un Festival International de Muzica, primul festival la care am participat. Mama mea si-a tapetat o camera numai cu pozele mele. O sa il duc si pe acesta, bineinteles. E primul meu premiu, sa zicem, pentru frumusete”, a spus Adela pentru CANCAN.ro.

Adela a castigat primul premiu in muzica la varsta de 12 ani
Adela a castigat primul premiu in muzica la varsta de 12 ani

Printre premii, concerte si proiecte, Adela isi face timp si pentru viata personala. De curand, ea si Radu Valcan s-au intors din Statele Unite, loc de care artista s-a aratat fascinata.

Desi este o buna actrita, cea mai mare pasiune ramane insa muzica
Desi este o buna actrita, cea mai mare pasiune ramane insa muzica

„New York este singurul oras in care probabil as sta si o luna fara sa ma plictisesc. Pana acum in toate orasele in care am mai fost, dupa cateva zile imi doream sa ajung inapoi acasa, nu ca nu mi-ar fi placut, dar consideram ca este suficient. Dar la New York in permanenta se intampla ceva nou”, a mai spus cantareata. 

banner

Denisa Macovei
 

Citește și...