Are grija de baietii ei si din Ceruri. Ce se intampla chiar acum cu cei doi fii ai Ancai Parghel

Publicat: 25/09/2015 | 00:18

Nimic nu a iubit Anca Parghel mai mult decat pe cei doi baieti ai ei, Ciprian si Tudor. Desi nu mai este printer noi de aproape sapte ani, artista are grija de fiii ei din Ceruri. Uite ce s-a intamplat de curand in viata celor doi.

Cu putin timp inainte de a pleca din aceasta lume, Anca Parghel obisnuia sa spuna ca va invia datorita baietilor ei, pe care i-a iubit intotdeauna mai presus de orice. Din pacate, destinul a vrut altceva, iar marea artista a lasat in urma ei un gol imens. Se pare, insa, ca iubirea ei a trecut dincolo de aceasta lume si ca, de undeva din Ceruri, are inca grija de Ciprian si Tudor. Iar in ultima vreme, lucrul asta se simte parca si mai puternic, daca tinem cont de lucrurile bune care se intampla in viata celor doi.

Irina si Ciprian au cantat de mai multe ori pe aceeasi scena foto: Facebook
Irina si Ciprian au cantat de mai multe ori pe aceeasi scena foto: Facebook

Ciprian Parghel a devenit din nou tata in aceasta vara

In urma cu mai bine de un an, Ciprian Parghel a inceput o frumoasa poveste de dragoste cu Irina Sarbu, o tanara cantareata de jazz, pe care Anca Parghel o aprecia in mod deosebit, fiindu-i profesoara de canto. Iar pentru ca povestea lor de dragoste sa fie completa, Dumnezeu a facut ca la sfarsitul lunii iulie a acestui an, Irina si Ciprian sa devina parintii unei fetite, Ana.  

CITESTE SI

 

In 2008 spunea ca va invia datorita copiilor, insa destinul a invins-o! Anca Parghel “canta” printre ingeri, iar fiii ei…

Portretul unei femei care a trecut cu zambetul pe buze prin viata – Anca Parghel

Ciprian Parghel, alaturi de Irina, iubita lui si de fratele sau, Tudor foto: Facebook
Ciprian Parghel, alaturi de Irina, iubita lui si de fratele sau, Tudor foto: Facebook

 

Canta in limba care a facut-o celebra pe Anca Parghel

Si, parca pentru a-i spune Ancai Parghel vestea cea mare si cat de mult regreta ca nu o mai au alaturi de ea, acestia au pus la cale un proiect muzical care a reusit sa cucereasca rapid publicul din Romania. De curand, Tudor Parghel, fratele lui Ciprian, a lansat alaturi de “cumnata” lui o melodie  plina de rimt si energie. “Zing Zing Adrenalina” este o piesa in limba portugheza, aceeasi in care Anca Parghel a devenit celebra.

 

Videoclipul a lasat pe toata lumea cu gura cascata

Filmat de curand, clipul piesei “Zing Zing Adrenalina” a reusit sa lase pe toata lumea cu gura cascata. Desi a nascut de doar doua luni, Irina Sarbu este intr-o forma de zile mari. Iubita lui Ciprian Parghel a afisat o silueta perfecta, pusa perfect in valoare de tinuta tinereasca si plina de atitudine aleasa pentru acest moment.

Aiana Dinu

 

Citește și...