Arma cu care preotul din Arad s-a împușcat, furată de la consulul onorific al Italiei

Publicat: 18/05/2018 | 13:11

Preotul parohiei Hășmaș din județul Arad care a fost găsit miercuri împușcat în cap deținea arma ilegal. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Oamenii legii au descoperit că aceasta era furată de la consulul onorific al Italiei.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad au declarat, vineri dimineaţă, că arma cu care preotul din localitatea Hăşmaş s-a împuşcat în cap, miercuri, a fost furată în vara anului trecut de la consulul onorific al Italiei la Arad, Roberto Sperandio. De asemenea, hoţii au furat din casa consulului arme, bijuterii, ceasuri şi bani. (CITEȘTE ȘI: PREOTUL PAROHIEI HĂȘMAȘ (ARAD) A FOST GĂSIT ÎMPUȘCAT ÎN CAP)

Preotul nu avea permis de port armă

Locanicii spun că preotul, Ioan Cucu Pelea, ar fi împrumutat arma pentru a împuşca vidrele care îi mâncau peştii din pescăria deţinută de familia sa, acolo unde a fost găsit decedat miercuri. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) De altfel, poliţiştii au descoperit că preotul nu deţinea permis de port armă.

Citește și...