Aroganta saptamanii! Smiley a urcat-o pe Madonna pe un cal verde

Publicat: 23/10/2012 | 00:00
Aroganta saptamanii! Smiley a urcat-o pe Madonna pe un cal verde
Smiley nu isi declina porecla sI pregateste o nou surpriza fanilor sai. De acesta data, artistul s-a intrecut pe sine insusi dovedind inca o data ca inventivitatea sa nu are limite. Ultima sa trasnaie nu pare, ci chiar este o aroganta maxima, Smiley reusind sa o urce pe celebra Madonna pe un cal verde.

E drept ca imaginea a fost realizata in photoshop, iar cantareata americana nu a venit in tara noastra pentru a fi la cheremul lui Smiley. SI, la fel de adevarat este faptul ca armasarul resectiv nu este o ciudatenie a naturii, ci doar un cal care a fost vopsit in culoarea verde cu ajutorul unor procedee tehnice.

Imaginiile demne de seria filmelor „Harry Potter” au fost pregatite de Smiley special pentru lansarea videoclipul melodiei „Cai verzi pe pereti”.

Tot pentru clipul acestei piese, pe care Smiley o canta in colaborare cu Alex Velea, cantaretul a indraznit sa-l urce pe Florin Piersic, imbracat in costumatia lui Margelatu’ pe un cal la fel de verde ca sI cel al Madonnei.

Piesa a fost cantata in premiera la Sibiu, la Gala Premiilor Media Music Awards, clipul urmand sa fie lansat saptamana aceasta.

Citește și...