Aroganta SUPREMA a fanilor lui Dinamo! Stelistii au fost UMILITI! Abia cand au ajuns acasa si-au dat seama ce s-a intamplat

Publicat: 01/11/2014 | 11:08
Aroganta SUPREMA a fanilor lui Dinamo! Stelistii au fost UMILITI! Abia cand au ajuns acasa si-au dat seama ce s-a intamplat

Dinamovistii au reusit sa plece de pe National Arena invingatori in razboiul galeriilor. Au reusit un lucru ce la prima vedere pare imposibil. Chiar daca au pierdut meciul, acest amanunt care nu a fost sesizat de rivalii lor a venit ca o consolare.

Steaua – Dinamo sau eternul derby din fotbalul romanesc este un meci care nu se joaca numai in teren. Orgoliile suporterilor dau nastere unor povesti incredibile. Chiar daca nu au reusit sa castige, dinamovistii au ramas cu o amintire frumoasa de la meciul de pe National Arena.

steaua

Steaua a reusit sa castige cu 3-0 in fata celor de la Dinamo. Dinamovistii se mandresc insa cu o aroganta suprema facuta in fata rivalilor. Este ceva la care nici cel mai fanatic suporter al lui Dinamo nu se putea gandea ca o sa traisca.

Cativa suporteri din Peluza Catalin Hildan au reusit sa se infiltreze in galeria Stelei si au afisat doua bannere. Este pentru prima oara cand galeria dinamovisti reuseste asa ceva.
“Putem fugi, dar nu ne putem ascunde. PCH e peste noi oriunde!”, a fost unul dintre mesajele dinamovistilor, afisate chiar la Peluza Nord, unde fanii Stelei care erau concentrati la meci nici nu si-au dat seama.

steaua

CITESTE SI

Stefan Barboianu e distrus de durere! Fiul sau A MURIT cu cateva ore inainte de derbyul Steaua – Dinamo!

“Cainii” se musca intre ei! Varianta soc! Cine se afla in spatele atacului lansat de Augustin si Parcalab la adresa lui Stoican!
 

Stelistii au “impodobit” statuia lui Dinamo 

steaua

Stelistii au inceput razboiul impotriva celor de la Dinamo cu cateva ore inaintea meciului. In toiul noptii, un grup de suporteri a mers in fata stadionului din Stefan cel mare si a arborat steagul Stelei pe statuia lui Ivan Patzaichin.

D.C.

Citește și...