Arsenie (O-Zone) s-a îndrăgostit de ea în timpul show-ului de la PROTV! Cum s-a transformat sexoasa moldoveancă Aliona, la 11 ani de la ”Dansez”

Publicat: 27/03/2017 | 12:06

În urmă cu 11 ani, Aliona Munteanu, o superbă basarabeancă pasionată de teatru, ajungea la un pas de marele premiu de la „Dansez pentru tine”, luând însă locul doi în finală. Partenerul ei de dans era Arsenie Todiraş, poreclit şi „frumuşelul de la O-zone”, fiindcă făcea furori printre fane în perioada succesului nebun cunoscut alături de Dan Bălan şi Radu Sîrbu. (detalii AICI şi AICI) Însă, dincolo de faptul că cei doi arătau extrem de bine, dansau cu talent şi proveneau din aceeaşi ţară, chimia extraordinară dintre aceştia au început să le dea de bănuit telespectatorilor la acea vreme. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Inclusiv Ştefan Bănică Jr. a menţionat de mai multe ori, în cadrul emisiunii, că între Arsenie şi Aliona s-ar fi înfiripat o frumoasă poveste de iubire. Ce-i drept, Arsenie nu-şi putea ascunde sentimentele nici dacă încerca, fiindcă de fiecare dată când o avea pe sexoasa Aliona prin preajmă, chipul lui căpăta acea lumină tipică celor îndrăgostiţi. Însă, sentimentele „frumuşelului” nu au avut o corespondenţă din partea partenerei lui de dans, iar Aliona i-a frânt inima refuzându-l. „Mi-a părut rău, cred că este foarte dureros să iubeşti şi să nu primeşti înapoi iubire”, povestea câţiva ani mai târziu finalista de la „Dansez pentru tine” despre momentul în care i-a spulberat speranţele lui Arsenie.

Deşi păreau să se potrivească din toate punctele de vedere, Aliona i-a frânt inima lui Arsenie şi a plecat în Canada. Acum este căsătorită cu un alt bărbat decât cel cu care a plecat peste hotare, iar cariera ei o ţine constant ocupată.
Deşi păreau să se potrivească din toate punctele de vedere, Aliona i-a frânt inima lui Arsenie şi a plecat în Canada. Acum este căsătorită cu un alt bărbat decât cel cu care a plecat peste hotare, iar cariera ei o ţine constant ocupată.

Inima ei îi era dăruită la acea vreme unui alt bărbat, un om de afaceri cu care s-a şi căsătorit şi alături de care ales să emigreze peste Ocean, locuind iniţial pentru un an de zile la New York, pentru ca în final să-şi construiască o viaţă nouă şi o carieră în Canada, acolo unde este şi acum stabilită. Însă, soţul minunat cu care şi-a pus speranţele într-un viitor mai bun a dispărut subit din viaţa ei, iar Aliona nu a dorit să ofere prea multe detalii. „Am trecut printr-un divorţ cumplit, apoi am întâlnit adevărata dragoste în Canada. Am un om minunat pe care îl ţin departe de lume”, povestea cu emoţie Aliona. Dragoş, căci aşa îl cheamă pe cel care i-a vindecat inima frumoasei basarabence, a convins-o să se recăsătorească şi îi este alături chiar şi atunci când pleacă prin întreaga lume, inclusiv în India, acolo unde le predă copiilor cursuri de teatru, pasiunea şi meseria ei. Cu toate că au trecut 11 ani de atunci, Aliona Munteanu nu pare să fi resimţit prea mult trecerea timpului, dovedind-o şi prin numeroasele fotografii postate pe contul ei de Facebook.

Citește și...