Asistenta lui Capatos are probleme grave de sanatate. Bianca trebuie sa se opereze! Medicii vor sa-i schimbe tija din picior

Publicat: 10/12/2011 | 00:00
Asistenta lui Capatos are si acum probleme grave la piciorul drept din cauza accidentului de masina suferit in urma cu zece ani la Hunedoara. Ea merge frecvent la diferite clinici pentru teste, radiografii si drenaj si medicii sunt de parere ca Bianca are nevoie de o noua operatie.

In urma accidentului din 2001, Bianca Dragusanu s-a ales cu tibia zdrobita si a avut nevoie de introducerea unei tije care sa ajute la refacerea osului. Surse din apropierea roscatei ne-au declarat ca vindecarea este departe si ca aceasta are dureri mari, o data la cateva zile.

„Daca sta prea mult in picioare, o doare, i se umfla glezna. De mers pe jos prea mult nici nu poate fi vorba, ca are dureri mari. Tot timpul trebuie sa faca radiografii si analize, iar doctorii i-au spus ca trebuie sa o opereze din nou, dar ei ii este frica sa fie taiata”, ne-a declarat cineva din anturajul Biancai. Ca si cum nu era destul de grav, acum doi ani Bianca a cazut si s-a lovit tot la piciorul drept, pe o strada din Bucuresti. Ea a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a avut nevoie de ghips.

In urma cu cateva zile, ea s-a invoit de la Antena 1 si s-a dus la o clinica din Cluj Napoca pentru a-si face un nou set de analize medicale.

Leo de la Strehaia despre banii oferiti Crudutei: „Eu am tot asteptat ca Daniela sa-mi dea banii inapoi. Se poate revansa daca mi-o da pe Bianca Dragusanu”

Bianca Dragusanu il va face fericit pe Cristea de Paste! Capatos a invatat-o cum sa vopseasca ouale: „Cea mai buna vopsea e rujul!”

Citește și...