Asistenta lui Mihai Morar, înşelată de iubit?

Publicat: 19/09/2017 | 12:59

Elena Marin a trezit „suspiciuni” printre prietenii ei, după ce a postat un citat sugestiv pe Facebook.

Asistenta lui Mihai Morar a publicat un citat sugestiv, din care se înţelege că ar fi fost înşelată de iubit. Prietenii ei virtuali au încurajat-o şi i-au spus că nu e singura femeie de pe planetă căreia i s-a întâmplat acest lucru. Elena Marin n-a negat, ba chiar le-a dat like oamenilor care o încurajau, de unde se poate trage concluzia că citatul postat de ea este „cu dedicaţie”.

Vine o vreme când te obişnuieşti cu oamenii care tot vin şi pleacă, cu cei care dau buzna în sufletul tău şi nu îţi dau de ales atunci când te îndeamnă să îi iubeşti, deşi nu au de gând să îţi rămână alături. Te obişnuieşti cu oamenii cărora nu le pasă şi care intră încălţaţi în viata ta… Pur şi simplu începi să fii imună la tot şi, deşi te doare foarte tare,nu te mai consumi învinuindu-te pentru ceva ce n-a depins de tine,nu îţi mai cauţi defecte şi vini pe care nu le ai. 
Te obişnuieşti să fii puternică pentru că nimeni nu vrea să fie puternic şi pentru tine.Te obişnuieşti să treci peste greutăţi singură pentru că ceilalţi ţi-au fost alături doar când ţi-a fost bine, nu şi atunci când ţi-a fost rău.Te obişnuieşti…Cu gândul că oamenii din jur nu se vor gândi niciodată cu atâta iubire la tine cu câtă te-ai gândit tu la ei. Este greu, dar invăţăm cu paşi mici că nu îi putem schimba pe ceilalţi şi că nu îi putem obliga să ne iubească aşa cum am vrea noi să o facă sau atât cât ne-am dori. Dar… Viaţa merge înainte oricum. Iar noi trebuie să o urmăm. 
M-am obişnuit cu oamenii care pleacă, m-am obişnuit să fiu rănită, dezamăgită, înşelată. Poate m-am obişnuit să iert prea mult. Dar mai ştii ce? M-am obişnuit şi să merg mai departe cu zâmbetul pe buze, deşi am sufletul rănit, să spun că sunt bine, deşi pe interior îmi plânge sufletul. M-am obişnuit să fiu puternică. Aşa că n-am să pot ierta la nesfârşit pentru că nu mă tem de singurătate şi nu mă tem să o iau din nou de la început
„, acesta este citatul publicat de Elena Marin, pe Facebook.

 

 

Angie Voicu

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în Capitală pentru a verifica dacă este respectată Ordonanţa Militară nr. 8 ---> https://bit.ly/2JWrows

Publicată de Cancan.ro pe Vineri, 10 aprilie 2020