Asta e ultimul super-hit al lui Salam! Va fi ma sigur slagarul latino-manelistic al lui 2015, iar muza i-a fost Roxana Dobre

Publicat: 11/01/2015 | 19:33
Asta e ultimul super-hit al lui Salam! Va fi ma sigur slagarul latino-manelistic al lui 2015, iar muza i-a fost Roxana Dobre

Florin Salam s-a intrecut pe sine insusi la filmarea videoclipului unei piese reinterpretate dupa faimosul hit "Bailando". Cu inflexiuni vocale si miscari de dans specific manelistice, artistul a dat lovitura inspirat fiind de iubita sa, Roxana.

 

Cea mai recenta piesa semnata de Florin Salam este cu totul diferita de cele cu care ne-a obisnuit. Cu influente latino-manelistice, melodia se vrea a fi un nou hit si are toate sansele sa ajunga, mai ales ca artistul a ales toate ingredientele necesare unei melodii de succes. Desi este un cover facut dupa celebra piesa „Bailando”, a lui Enrique Iglesias, Florin Salam mizeaza pe versurile originale si miscari de dans care… starnesc hohote de ras in valuri!

 

Florin Salam

Il imita pe Enrique Iglesias

 

Pentru aceasta melodie, Florin Salam a decis sa faca si un videoclip modest, intr-un club unde se canta muzica de petrecere. Cu toate ca versurile transmit o poveste, una de dragoste, cantaretul a vrut sa mizeze mai mult pe imagine. Incercand sa-l imite pe Enrique atat prin dans cat si prin prezenta scenica, Salam a oferit un adevarat spectacol in videoclipul care ruleaza decomandata doar in mediul online. Cu toate ca este urcat de putin timp, clipul are deja aproape doua milioane de vizualizari, iar zilnic oamenii isi arata aprecierea fata de rezultat.

 

Florin Salam si Roxana Dobre
Florin Salam si Roxana Dobre

Viitoarea sotie l-a inspirat

 

Daca linia melodica este pastrata in proportie de 90%, versurile au fost modificate integral. Cel mai probabil, viitoarea lui sotie, Roxana Dobre, l-a inspirat pe Salam atunci cand s-a apucat de compus, caci este mai mult decat evident ca femeia despre care vorbeste in melodie si care l-a facut fericit este, fara doar si poate, bruneta:

Clarvazatoarea Liliana Paun a prezis ca Salam va deveni tata in 2015
Clarvazatoarea Liliana Paun a prezis ca Salam va deveni tata in 2015

„Era o zi frumoasa cand/ Intamplator tu si eu ne-am cunoscut/ Si de atunci in vraja frumusetii tale eu am cazut/ Fara sa faci nimic deosebit tu pe mine m-ai cucerit/ Nimic nu e intamplator in viata… sunt fericit”, pare sa-i tramsita artistul iubitei sale, prin intermediul celei mai recente piese.

 

Florin Salam urmeaza sa ii faca nunta mare celei pe care a ales-o de sotie
Florin Salam urmeaza sa ii faca nunta mare celei pe care a ales-o de sotie

CITESTE SI:

 

Inevitabilul s-a produs! Prima cearta intre Florin Salam si viitoarea lui sotie! De la ce a pornit totul intre ei!

Anuntul socant facut de Florin Salam la inceput de an! Nu va mai pune niciodata mana pe microfon in Romania pentru ca..

 

Enache adrian

Adrian Enache a facut cover dupa aceeasi piesa

 

„Bailando” in versiunea orginala a facut furori nu doar prin randul solistilor de muzica de petrecere, ci si printre cei care canta muzica usoara. Dovada ca Adrian Enache a simtit potentialul melodiei si, in Noaptea dintre Ani, a introdus-o in recitalul lui de la un post TV. Daca varianta lui Salam a fost apreciata de aproape doua milioane de persoane, cea a lui Adrian Enache nu s-a ridicat la acelasi nivel.

 

Denisa Macovei