Asta ii mai lipsea! Lovitura de proportii primita de Anca Pandrea! Cand a vazut ce este fortata sa faca, a cazut din picioare

Publicat: 07/02/2015 | 12:06
Asta ii mai lipsea! Lovitura de proportii primita de Anca Pandrea! Cand a vazut ce este fortata sa faca, a cazut din picioare

Necazurile se tin lant de Anca Pandrea! Femeia s-a trezit cu acasa cu un plic gros de la fisc in care era somata sa plateasca o suma uriasa drept impozit. Cand a vazut scrisoarea, Ancai Pandrea i s-a facut subit rau si au lasat-o picioarele.

Anca Pandrea trece prin momente cumplite. Indragita actrita s-a trezit ca trebuie sa plateasca impozit pentru niste sume de bani pe care nu le-a incasat niciodata. Vineri, femeia a gasit in cutia postala un plic de la Administratia Financiara prin care i se aducea la cunostinta faptul ca are de platit impozit o suma colosala, pentru veniturile din ultimii doi ani. Cand a deschis mica scrisoare „de dragoste” si a vazut ce scrie acolo, negru pe alb, Ancai Pandrea i s-a facut rau instant: 

anca pandrea
anca pandrea

„Sunt foarte suparata si foarte nervoasa. M-am trezit cu un plic de la fisc in care mi se spune ca am de platit un impozit imens, milioane si milioane, pentru niste venituri pe care eu nu le-am avut, de fapt. Acolo este trecut cum ca din 2012 pana acum eu as fi incasat nu stiu ce mari sume de bani de la CREDIDAM, dar nu este nimic adevarat. Am fost la ei o singura data, in urma cu noua ani, cu Iura al meu, si ne-am facut legitimatii din alea de membru. Dar noi n-am luat niciodata bani de la ei. Si uite totusi ca ma trezesc ca am de platit impozit la niste venituri pe care nu le-am avut. Mi s-a facut rau cand am deschis plicul si efectiv mi s-au inmuiat picioarele de nervi. Si acum mi-e rau”, a declarat Anca Pandrea, pentru CANCAN.ro.

Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie
Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie

Nu e dispusa sa plateasca nici macar un leu

Anca Pandrea a fost extrem de suparata din cauza acestui incident si spune ca nu este dispusa sa plateasca acel impozit aberant, pentru ca ea nu a luat niciodata bani de la CREDIDAM: „Am umblat toata ziua de vineri dupa tot felul de cereri si hartoage ca sa rezolv aceasta problema. Am avut noroc ca am dat peste niste domnisoare foarte dragute care au fost dispuse sa ma ajute sa rezolv problema si mi-au explicat ce trebuie sa fac. Oricum, n-am reusit intr-o singura zi asa ca mai am de alergat si luni. Sa vedem ce va fi”, ne-a mai spus actrita. 

Anca Pandrea sufera enorm dupa decesul lui Iurie Darie, cel care i-a fost partener timp de 26 de ani
Anca Pandrea sufera enorm dupa decesul lui Iurie Darie, cel care i-a fost partener timp de 26 de ani

 

CITESTE SI

Anca Pandrea este in prag de colaps! Vaduva maestrului Iurie Darie primeste lovitura dupa lovitura!

Declaratii halucinante ale Ancai Pandrea inainte de parastasul lui Iurie Darie: „Nu facem la restaurant, noi ne-am iubit acasa”

Anca Pandrea a luat foc la intrebarea „Plecati undeva de Sarbatori?”! Replica ei e halucinanta si are legatura cu Iurie Darie!


Se topeste de dorul lui Iurie Darie

Anca Pandrea si Iurie Darie

Anca Pandrea si Iurie Darie au trait o poveste de dragoste asa cum doar in filme vez,i iar actrita nu a trecut nici acum peste moartea actorului. Ii simte lipsa si si-ar dori o imbratisare de la cel care i-a fost alaturi peste 25 de ani, asta chiar daca spiritul artistului este in permanenta cu ea. Pentru a-si mai alina dorul, Anca Pandrea s-a hotarat sa-si decoreze casa cu diverse obiecte care-i amintesc de dragostea vietii ei si tocmai de aceea a inramat mai multe desene ale actorului:  „Iura este lumina ochilor mei si chiar zilele acestea am inramat niste lucrari ale lui, desene foarte frumoase si le-am pus in rame. Peste tot in casa am obiecte dragi lui care sa-i mentina vie amintirea”, ne-a mai spus Anca Pandrea.
 

Georgiana Coman