Astrologul CANCAN.RO i-a prevenit, insa multi nu au profitat de informatii. Uite previziunile care s-au adeverit

Publicat: 04/01/2015 | 21:50
Astrologul CANCAN.RO i-a prevenit, insa multi nu au profitat de informatii. Uite previziunile care s-au adeverit

Astrologul CANCAN.RO, Roxana Lusneac, specializata in astrograma vedica a facut de-a lungul anului mai multe previziuni pentru diferite vedete autohtone. La unele dintre ele, previziunile s-au adeverit deja.

Astrologul Roxana Lusneac, a facut in anul care tocmai s-a incheiat mai multe previziuni legate de vedetele din Romania. Daca la unele inca nu s-au adeverit toate cele scrise in stele, multi trag acum ponoasele.

simona halep

Simona Halep nu a ajuns pe primul loc asa cum si-a dorit

La jumatatea lunii iunie, astrologul CANCAN.RO spunea despre Simona Halep ca nu va ajunge pe primul loc atat de rapid si ii prevestea ca va fi tinta atacurilor, dar mai ales va avea parte de nerespectarea de angajament din partea unei persoane care lucreaza pentru/cu ea. „Pana in 2015, Simona are perioada cu multe rezultate bune, multe satisfactii, dar nu va simti ca a ajuns unde isi doreste. Vrea succes total in timp in ceea ce face si nu vrea sa se lase pana nu il atinge. Din noiembrie 2014 pana in ianuarie 2015 apar anumite intarzieri si obstacole care o vor pune pe ganduri. Se pare ca o persoana care ori lucreaza pentru ea, oci cu ea, nu isi respatca un angajament. Este important sa treaca cu optimism peste, deoarece 2015 vine cu mari suprize”, a spus astrologul Lusneac despre tenismena, lucruri care s-au adeverit.

Gigi Becali spune ca a iesiti un om schimbat din inchisoare
Gigi Becali spune ca a iesiti un om schimbat din inchisoare

Vestea eliberarii lui Gigi Becali, a fost data inca din luna aprilie

In luna decembrie, Gigi Becali a avut permisiunea de a parasi penitenciarul si de a face Sarbatorile alaturi de familia lui. Acest lucru l-a vazut in astre si Roxana Lusneac inca din luna aprilie. „Este foarte important sa inteleaga unde a gresit si ce trebuie sa schimbe in viata sa pentru a nu o mai lua de la capat. Nu trebuie sa subestimam puterea karmei si a energiilor de a ne da lectii de viata. In concluzie, perioada aceasta este foarte confuza pentru domnul Becali, sansa pe care i-o dat planetele din horoscopul vedic se intrevede in 18 luni de la inceperea executarii pedepsei, adica pana prin noiembrie anul acesta. Sunt foarte importante argumentele aduse si cum sunt prezentate. Daca va covinge ca si-a luat lectia, are sanse sa iasa din inchisoare pana la sfarsitul anului”, a mai spus astrologolul CANCAN.RO.

Oana Lis

Pentru Oana Lis, sarcina a fost o lectie de viata

Previziunile in legatura cu eventuala sarcina a Oanei Lis aratau clar un aspect puternin in casa nasterii/renasterii si a lucrurilor ascunse, cu scopul de a o determina pe Oana sa aiba o mare lectie de viata. Cel putin asa sustine Roxana Lusneac. „Deontologia de astrolog nu-mi permite, sa mentionez cuvantul „moarte”, deoarece acest aspect vine direct de la Dumnezeu, dar in schimb pot mentiona despre noi inceputuri si testarea puterii noastre de a merge mai departe. Lectia Oanei legata de aceasta pierdere a sarcinii indica ca nu trebuie sa forteze lucrurile si ca trebuie sa-si asume anumite inrcarcari singura, pentru a-si purifica karma si a se baza mai mult pe propria persoana”, spunea tanara in luna noiembrie a anului trecut.

Stefan Banica jr

Stefan Banica Jr a inceput sa aiba neintelegeri cu Lavinia

Inca din luna iunie 2014, Roxana Lusneac a prevazut o oarecare disputa intre Stefan Banica Jr si Lavinia Pirva. „Sfarsitul lui 2014 si inceputul lui 2015 se anunta a fi o perioada destul de dificila pentru Stefan. Cateva neintelegeri, pierderi legate de sectorul financiar sau cariera pot avea afect si asupra familiei. Partea buna este ca aceste lucruri negative se arata pentru un timp mai scurt decat perioada in sine. Aceasta turbulenta se poate redresa numai prin rabdare si echilibru. Daca cei doi vor reusi sa treaca peste perioada dificila, este posibil ca anul viitor sa mai aiba inca un copil”, a spus atunci astrologul.

Narcisa si Guta, in vremurile bune
Narcisa si Guta, in vremurile bune

Narcisa Guta nu va reununta la Nicolae

Cu o luna inainte ca Nicoleta Guta sa primeasca diagnostic din partea medicilor, despre starea de dezechilibru psihic pirn care trece, Roxana Lusneac ne arata ce spune astrograma vedica a Narcisei. „Cred ca Narcisa nu va renunta usor la Nicolae Guta, desi va mai zice de multe ori ca o va face. Ea va ramane legata de el inca cel putin cativa ani-probabil si prin intermediul copiilor-. Din Aprilie 2015 pana in Octombrie 2017 se arata o perioada in care Narcisa ar trebui sa mearga mai mult spre spiritualitate si doar asa isi va gasi linistea si pacea. Va primi rezultate atat pozitive cat si negative, iar pentru a evita acumularile de energii distructive este indicat sa nu-si mai menajeze sufletul si sa invete din greseli. Din cauza planetei Marte, pana la sfarsitul anului 2015 este expusa unor diverse necazuri. Indicat ar fi sa nu-si mai dea frau liber nervilor, deoarece exista o predispozitie spre scandaluri si raspundere in fata legii. Dar daca este atenta si linistita, va reusi sa evite pericolul puscariei”

Daniela Crudu nu poate accepta faptul ca a fost parasita
Daniela Crudu nu poate accepta faptul ca a fost parasita

Noul an ii aduce doar satisfactii Danielei Crudu

Previziunile publicate inca din luna octombrie spuneau despre Daniela Crudu ca va avea parte de o perioada destul de dificila pana in luna decembrie. „Pana in aceast sfarsit de an Daniela a fost mai sensibila, anumite aspecte i-au bruscat viata sentimenala si o latura iluzorie nu a lasat-o sa vada realitatea-, din Ianuarie se pare ca efectele negative au trecut ,, Soarele aparand la propriu pe strada ei, Mercur fiind destul de emotiv primeste sustinerea unui prieten foarte puternic. Soarele […]are grija sa o ajute in tot ceea ce face’’

Roxana Lusneac

CITESTE SI:

Afla TOTUL despre horoscopul vedic de la specialistul CANCAN.ro! Eclipsele din aprilie ii pun la incercare pe raci si pe balante!

Sapte ani de casnicie si o despartire furtunoasa! Am aflat in sfarsit adevaratul motiv pentru care Pepe si Zavo au divortat

Previziunile Roxanei pot fi urmarite si pe pagina ei de Facebook si poate fi contactata la adresa de email roxihoroscopvedic@gmail.com

Citește și...