Atac fara precedent din partea Iuliei Albu! A facut-o praf pe „mama natura”: „O prostituata”

Publicat: 03/10/2014 | 00:35

Ca in fiecare joi seara, Iulia Albu a comentat tinutele vedetelor, acordandu-le note pentru alegerile lor. Aceasta a jignit-o foarte rau pe Roxana Ionescu si, desi toata lumea i-a atras atentia, a continuat cu cuvintele grele.

 

Nu exista vedeta de la noi care sa nu fi fost criticata de Iulia Albu, aceasta taxand serios fie si cea mai mica greseala vestimentara. Joia aceasta, insa, pare ca a depasit orice limita.

Atunci cand a vazut cateva fotografii cu Roxana Ionescu, fosta doamna Albu a declansat o adevarata avalansa de cuvinte grele la adresa ei. Niciodata nu a spus asa ceva despre vreo vedeta.

Iulia Albu a desfiintat-o pe Roxana Ionescu
Iulia Albu a desfiintat-o pe Roxana Ionescu

CITESTE SI

Razboi total! Bianca Dragusanu da de pamant cu Iulia Albu, dupa ce aceasta a criticat-o dur atat pe ea cat si pe Victor!

Iulia Albu a DESFIINTAT-O pe Raluca lui Pepe: „A aratat ca o maimuta deghizata” Ce alegeri gresite a facut la nunta

„Rubensiana Roxana Ionescu nu are cum sa nimereasca aceasta tinuta. E ca si cum ai imbracat o prostituata intr-o tinuta purtat de Jackie Kennedy. Este exact acelasi lucru. Nu poti sa imbraci un caine in oaie si sa fie oaie”, a spus Iulia Albu.

Aceasta este tinuta care i-a starnit furia Iuliei Albu
Aceasta este tinuta care i-a starnit furia Iuliei Albu

Scandal cu Bianca Dragusanu

In urma cu o luna, Iulia Albu s-a aflat in mijlocul unui alt scandal de proportii, dupa ce a desfiintat-o pe Bianca Dragusanu. Atunci, vedeta i-a raspuns pe masura, cele doua facand schimb de cateva replici acide.

A.D.

 

Citește și...