Atacul NECRUTATOR la adresa lui Mircea Sandu:”Suntem de rasul lumii. Este rusinos” Un castigator al Cupei Campionilor il face praf

Publicat: 07/03/2014 | 08:36
Atacul NECRUTATOR la adresa lui Mircea Sandu:”Suntem de rasul lumii. Este rusinos” Un castigator al Cupei Campionilor il face praf

Mircea Sandu a reusit sa ii lase cu gura cascata pe toti din fotbal dupa ce si-a asigurat de la FRF o renta viagera de 75.000 de euro anul.

La o zi dupa ce aceasta stire a facut valva printre toti cei implicati in fotbal, Sandu a revenit si a spus ca suma a fost diminuata cu o treime.

50.000 de euro va castiga Mircea Sandu pentru functia de presedinte onorific al FRF. Pe langa asta, el va avea parte de o multime de avantaje, printre care secretara, o masina de serviciu si carburant fara limita, telefonul platit de FRF, un etaj din Casa Fotbalului, diurna la toate meciurile nationalei si cheltuieli de protocol de 10.000 de lei lunar, plus bani de interventii chirurgicale in cazul in care acesta va avea nevoie.

Ilie Barbulescu, unul dintre jucatorii care a castigat in 1986 Cupa Campionilor Europeni cu Steaua nu are parte de asa ceva, cu toate ca a adus in Romania cel mai important trofeu din fotbalul european.

Domnule, cum sa-ti pui o asemenea renta viagera?! Pai cine mai are asa ceva? Niciun campion european, niciun sportiv care a facut performanta la nivel inalt nu beneficiaza de asemenea privilegii. Suntem de rasul lumii. Este rusinos pentru oamenii care au facut ceva pentru tara asta. El ce a facut ca sa merite aceasta renta uriasa? A semnat niste hartii si a citit ziarele dimineata. Nu are un presedinte de stat ce are Mircea Sandu. Vi se pare normal?”, a spus Ilie Barbulescu pentru ziarul Ring.

ilie

Gino Iorgulescu e implicat
Fostul jucator spune ca si Gino Iorgulescu este partas la ce s-a intamplat la FRF.
La modul cum s-a votat, si Gino (presedintele LPF – n.r.) este partas. Nu au jucat impreuna la Sportul Studentesc? Este o bataie de joc. Unora nu esti in stare sa le dai 500-600 de euro si tie iti faci peste 4.000 de euro pe luna plus alte facilitati. Noua, celor care am castigat Cupa Campionilor, cu cateva exceptii (si acelea cu chiu cu vai), nu au fost in stare sa ne faca o renta. E sfidator la adresa unor fosti sportivi care acum traiesc de pe o zi pe alta. De-a lungul timpului, Mircea Sandu a luat prime grase pentru calificarile echipei nationale si multe altele. E mai tare decat un presedinte de stat. Legat de sanatate, nimeni nu poate sa spuna ceva de rau. Fereasca Dumnezeu sa te imbolnavesti! Nu e nimic de reprosat ca va fi ajutat in caz de boala. In rest, a stat la cotitura si a pus-o asa, pe ultima suta de metri. De ce nu a propus aceasta renta nesimtita cu doua-trei luni in urma? O fi Mircea Sandu vreun amarat sau atat de sarac incat sa primeasca renta asta? Eu atat intreb… Putea sa ia o renta de bun-simt: 1.000-1.500 de euro, nu?„, a mai spus Barbulescu.

_________________
Citeste si
Razvan Burleanu este noul presedinte al FRF! Totul despre cel care i-a luat locul lui Mircea Sandu

Mircea Sandu a fost ales presedinte de onoare al FRF: „Va multumesc ca ma onorati cu aceasta distinctie”
_________________
D.C.

Citește și...