Atacul sub centura al Denisei Botcari la adresa Biancai Dragusanu! Stia bine ce a fost intre ea si Cristea, dar a umilit-o grav!

Publicat: 03/01/2015 | 00:15
Atacul sub centura al Denisei Botcari la adresa Biancai Dragusanu! Stia bine ce a fost intre ea si Cristea, dar a umilit-o grav!

Pandantivul in forma de pestisor pe care Bianca Dragusanu il etala cu mandrie a devenit cunoscut chiar la scurt timp dupa ce s-a casatorit cu Victor Slav. Se pare ca Adi Cristea nu a cadorisit-o doar pe Bianca cu o astfel de bijuterie.

Medalionul in forma de pestisor purtat de Bianca Dragusanu in urma cu un ana fost primit de la Adi Cristea si era ca un fel de talisman pentru blonda. Mai mult, se pare ca Bianca il folosea ca pe un limbaj codat pentru a-i transmite mesaje fotbalistului.

Denisa are un pestisor identic cu cel al Biancai Dragusanu
Denisa are un pestisor identic cu cel al Biancai Dragusanu

Denisa Botcari are unul identic

Coincidenta sau nu, Denisa Botcari, o alta femeie care a trecut prin patul lui Adrian Cristea, are un pandantiv identic. Sau cel putin avea, pentru ca, de curand, Denisa a postat pe site-urile de socializare o fotografie in care se arata dezamagita fiindca a pierdut pestisorul.

denisa Botcari

Facand parca referire la fosta mare dragoste a lui Cristea, mai exact Bianca Dragusanu, Botcari a incercat sa evidentieze ca talismanul este unul identic si ca ea il poarta cu aceeasi dedicatie precum Bianca. Din pacate, Denisa nu i-a putut transmite niciun fel de mesaj codat lui Cristea deoarece nu a fost cazul si mai ales ca fotbalistul nu vrea sa mai aiba niciun fel de contact cu ea.

CITESTE SI:

Ce spune Bianca despre bijuteria-pestisor primita de la Adi Cristea! Roscata a purtat si un ceas de la el in timp ce era cu Victor

Cristea, Iri si Varciu n-au fost degeaba in viata ei! Denisa Botcari s-a imbogatit de pe urma lor! Vezi cum

Bianca Drăguşanu

Pestisorul l-a infuriat la maximum pe Victor

 

Cu toate ca a primit bijuteria pe cand era intr-o relatie cu Adi Cristea, Bianca nu s-a mai despartit de talisman, declarand in repetate randuri ca este obiectul ei norocos. Dupa ce presa a dezvaluit adevarata conotatie a medalionului, Victor Slav aproape ca si-a iesit din fire. Dovada ca, desi Dragusanu a purtat talismanul chiar si cu cateva zile inainte de nunta cu Slav, dupa divort, iar mai apoi dupa impacarea cu Victor, pretioasa bijuterie a disparut cu desavarsire.

Denisa Macovei