Atunci cand nu mixeaza topless, danseaza lasciv cu alte fete dezbracate si bea sampanie! Vezi cum s-a dat in spectacol Dj Harra

Publicat: 02/06/2014 | 00:05

Dana Neacsu, alias Dj Harra, are o deosebita placere sa faca spectacol atunci cand se afla la o petrecere. Cand nu este in spatele pupitrului, tanara preia atributiile unui MC si stie cum sa interactioneze cu publicul, oferind un show incitant. 

Vineri seara, Dj Harra a fost invitata, alaturi de alti „iepurasi” Playboy, sa ia parte la o petrecere dedicata lor. Tanara nu a putut sta locului prea mult timp si a inceput sa anime petrecerea, asa cum stie ea cel mai bine

Harra a intretinut atmosfera la petrecerea unde a fost invitata alaturi de alti
Harra a intretinut atmosfera la petrecerea unde a fost invitata alaturi de alti „iepurasi”

Cand nu renunta la haine, danseaza lasciv cu animatoarele

Dana si-a facut un renunme ca fiind Dj-ita care mixeaza in sanii goi. De fiecare data cand este invitata sa puna muzica la petreceri, tanara renunta la lenjeria intima si isi vede linistita de treaba. Totusi, cand este obligata sa vina imbracata la petreceri, Dana stie cum sa compenseze. Spre exemplu, vineri, la petrecerea cu „iepurasi”, dintr-un club bucurestean, Harra nu a putut sa se afiseze in sanii goi, insa a compensat prin dansuri lascive. Astfel, bruneta a urcat pe unul dintre cuburile amenajate in local, insa nu singura, ci impreuna cu una dintre dansatoare, Ruxandra Dragomir, in compania careia a inceput un adevarat show.

 

Tanara s-a urcat pe scena alaturi de o dansatoare
Tanara s-a urcat pe scena alaturi de o dansatoare

Si-a aratat calitatile vocale

Fiind coperta din aceasta luna a revistei pentru barbati, Dana a vrut sa se ridice la nivelul asteptarilor evenimentului Pentru ca majoritatea clientilor aveau in mama cel mai recent numar al revitei, Harra a stiut sa proifte de acest lucru. Odata ce s-a urcat pe miniscena, a luat microfonul si, printre dialogurile cu clientii, tanara a fredonat din melodiile care se auzeau in boxe. Tot spectacolul a fost pe placul suflarii masculine, tinand cont ca Harra stia cum sa se miste pentru a atrage toate privirile. Iar din cand in cand isi mai facea curaj si cu cate o gura de sampanie.

 

Dana Neacsu o pipaia pe tanara
Dana Neacsu o pipaia pe tanara

CITESTE SI:

Vestea o sa cada ca o bomba peste ea! DJ Harra inselata de noul iubit! I-am surprins sarutandu-se! Cum arata ispita

DJ Harra s-a săturat de felul in care arată si vrea schimbări. „Dacă nu-mi puneti silicoane, măcar la nas să-mi faceti ceva”

 

Denisa Macovei

Citește și...