Au apărut noi imagini cu Sorina în America, alături de familia adoptivă

Publicat: 13/08/2019 | 12:37

Un apropiat al familiei Săcărin, românii stabiliți în Statele Unite care au adoptat-o pe Sorina – fetița din Baia de Aramă luată cu mascații de la asistenții maternali – a publicat pe pagina lui de socializare noi fotografii cu fetița alături de părinții ei adoptivi.

„Un copil fericit căruia Dumnezeu i-a dăruit o familie. Sorina, fetiţa înfiată de familia prietenului meu Gabriel Săcărin şi care locuieşte în America, la New York, este bine, fericită şi plină de speranţă, alături de familie şi de prieteni”, a postat Gabriel Ionescu, un apropiat al familiei Săcărin, pe pagina de socializare.

Sorina stă într-o casă de un milion de dolari

Viața Sorinei, fetița din Baia de Aramă care a fost adoptată de familia Săcărin, s-a schimbat radical. Acum, micuța locuiește într-o casă superbă, care valorează un milion de dolari și, practic, își duce povestea mai departe, iar perspectivele sunt îmbucurătoare.

În ceea ce privește reședința de domiciliu, părinții adoptivi ai Sorinei figurează cu adresa în localitatea Roslyn, Nassau County, statul New York. Aici se află o vilă construită în anul 1954. Casa are o suprafaţă de 262 de metri pătraţi și – atenție! – este cotată pe site-urile de imobiliare la 1,2 milioane de dolari. (VEZI ȘI: CE FACE MICUȚA ÎN SUA)

Cum a ajuns Sorina în America

Povestea Sorinei, fetița luată cu mascații de la familia de asistenți maternali, este emoționantă. Sorina este de etnie romă, acesta fiind – de fapt – motivul pentru care 122 de familii au refuzat să o adopte până acum. A fost dată spre adopție încă de când avea trei ani, numai că fetița nu a fost adoptată de nimeni.

Stabiliți în SUA, Gabriel și Ramona Săcărin și-au exprimat intenția de a o adopta, iar instanța – după un proces de lungă durată – a stabilit că fetița poate să meargă în familia lor. Două familii s-au luptat pentru fetiță, de mai bine de șase luni. Sorina a ajuns la soții Săcărin după ce a fost luată cu mascații din locuința aflată în Baia de Aramă, acolo unde stătea cu asistenții maternali. (CITEȘTE AICI: GHINION LA PLECAREA SORINEI ÎN AMERICA, CU FAMILIA ADOPTIVĂ. AU PIERDUT PRIMUL AVION)

Citește și...