Au apărut problemele! Iubitul Loredanei Chivu a primit o veste pe care niciun copil NU vrea să o ştie despre părinţii lui!

Publicat: 20/10/2017 | 16:18

Loredana Chivu şi iubitul său, Mihai Colesnicov, au o relaţie presărată de numeroase certuri, despărţiri şi împăcări. E drept, separarea nu ţine mult, dar acest prost obicei nu e bună pentru parteneri, spus specialiştii. Bărbatul iubit al vedetei a primit o veste despre părinţii săi care l-a întristat. Acesta e un test şi pentru Loredana Chivu şi Mihai Colesnicov, asta pentru că el are nevoie de toată susţinerea bombei-sexy.

Iubitul Loredanei Chivu a primit o veste pe care niciun copil nu vrea să o audă vreodată despre părinţii lui. Mihai Colesnicov a aflat că mama şi tatăl său se vor despărţi. Divorţul lor vine la 32 de ani de la nuntă.

 “Loredana şi iubitul ei se despart dimineaţă şi seară sunt împăcaţi. Ei aşa sunt de ani buni. Nu mai e o noutate. Când spune că e iar singură, ne gândim până când singură, până peste vreo câteva ore. E păcat de ea, că se consumă mult atunci când se desparte de el, când se ceartă. Ea mereu îl iartă, e tare bună la suflet, dar nu ştiu până când va mai putea face asta. Câte mesaje siropoase şi scuze să-i ceară, şi câte buchete de flori să-i duca… la un moment dat se va sătura şi de astea. Ea îşi doreşte o relaţie serioasă, stabilă, să se înţeleagă cu omul de lângă ea. Păcat că se tot ceartă şi se împăca de nenumărate ori, în loc să-şi trăiască povestea de dragoste”, au declarat surse din anturajul Loredanei Chivu, potrivit wowbiz.ro.

Citește și...