Au dat lovitura in noaptea de Revelion! Vezi aici ce trupe din Romania vor urca pe aceeasi scena cu fetele de la Pussycat Dolls

Publicat: 12/12/2012 | 16:41
Au dat lovitura in noaptea de Revelion! Vezi aici ce trupe din Romania vor urca pe aceeasi scena cu fetele de la Pussycat Dolls

Componentele trupei Amadeus, Andreea, Cristina, Alexandra şi Patricia, vor petrece noaptea dintre ani pe aceeaşi scenă cu faimosul band american Pussycat Dolls dar şi cu românii de la Mandinga.

La 12 ani de când au încântat pentru prima oară publicul român cu muzica lor instrumentală, fetele de la Amadeus au fost invitate să cânte în Azerbaidjan, la o petrecere exclusivistă ce va avea loc în noaptea de revelion într-un  hotel din Baku.

Româncele vor cânta doua reprize, înainte şi după ora când se va face trecerea dintre ani, urmând să intre pe scenă în rotaţie cu celalelte două trupe invitate la eveniment: Pussycat Dolls şi Mandinga.

Amadeus

„La sfârşit de an, a cânta alături de o trupă de renume mondial precum Pussycat Dolls este o realizare importantă pentru orice artist român. Suntem mândri că reuşim treptat să facem cunoscut stilul nostru unic de abordare muzicală peste tot în lume dar şi în rândul unor artişti consacraţi obişnuiţi cu prezenţa la evenimente precum MTV sau Grammy”, a arătat Andreea Runceanu, componeta trupei Amadeus.

După concertul din Baku, fetele vor pleca spre Israel, unde vor participa alături de multe nume sonore din muzica românească la festivalul „Romaniada” ce va avea loc în Eilat urmând ca pe 6 ianuarie 2013 Amadeus să revină în România.

Ionut Chiperi

Citește și...